Strana 2/8
|
Kojot
6. 5. 2009
[13]
No dělat na trávě koláčky pro kachny to ti šlo vždycky ale s tím oplachováním si nejsem jistej, aby ses nerozmočil....
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
6. 5. 2009
[11]
Fuj ty jedno prase chřipkový, po trávě se mi nikdá nikdo válet nebude !!! a vožralej už vůbec ne !!! :o) Co Cimboš, ten by měl přijet , ukecej ho. :o) bude binec ... To Franky : hele a co dělá Jeeffrssoonn ?? Ať nekecá a jede taky ... já Vám dám flákat se když si konečně můžu zase po dlouhý době vožrat držku :o)))
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
Kojot
6. 5. 2009
[14]
No máš pravdu že Kryšpín projevoval příznaky prasečí chřipky už dřív než propukla epidemie..Furt kvičel, že má zkroucenej vocas. :)
|
Kryšpín
6. 5. 2009
[12]
Cimboš nemá motorku, všechno prodal (i toho biga, co s ním byl loni na UA). Takže nevím, sice něco chce koupit, ale je takovej nějakej nerozhodnej, už dva měsíce vybírá a přebírá a furt neví co. Uvidíme.
přispět
reagovat na Kryšpín
|
Kryšpín
6. 5. 2009
[15]
Che, my ošeloví chlapi se nemůžem rozmočit, maximálně pomočit....To zase bude Chčko :o)P.S. Já nekvičím, já řvu jako lev a zkoutit jde jen to, co je dlouhý :))))
přispět
reagovat na Kryšpín
|
Kojot
6. 5. 2009
[16]
Ja ja, olomocký provázek jde zkroutit, ale liberecká klobása je prej lepší. Řikaj holky...
přispět
reagovat na Kojot
|
Kryšpín
7. 5. 2009
[19]
Cabanos, vole, to je ta správná uzenina
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
6. 5. 2009
|
|