Strana 6/8
|
Begy
28.7.2009
[51]
Jojo, zajímavý cestičky jsme projeli. Čopřík dobrej, doufám že se ozveš až budeš testovat géeso  !
Přispět
Reagovat na Begy
|
Kojot
28.7.2009
[52]
Jo pane to se mi do ruky jen tak nedostane :) Ale za malý poplatek jde u dealera na víkend pujčit. S tvým kilometrovým apetitem by jsi za víkend dal 2000-2500km a měl bys jasno :)
Přispět
Reagovat na Kojot
|
Pablo
15.10.2009
[53]
Tenhle si teda pro sebe nenechám  )) Manželé sedí v prázdném kupé proti sobě. Po půl hodině manžel povídá : "Stará, pojd´ sem. Sedni si ke mně" Manželka poslechne, přitulí se k němu a pošeptá mu do ucha: "A co tak najednou?" Muž jí obejme a odpoví: "Už jsem se na tebe nemohl dívat ..."
Přispět
Reagovat na Pablo
|
|
|
Martin "Franky"
20.10.2009
[55]
Na české poměry pěkný moto obchod. Velký výběr běžné motokonfekce v různých velikostech. Ceny o 10% vyšší oproti Louis-ovi v SRN. Jezdí do SRN pravidelně = přivezou cokoli. Příjemná obsluha.
Přispět
Reagovat na Martin "Franky"
|
|
|
|
|
|
|
Miloš XJR
24.11.2009
[59]
Hmm, tak dámy a pánové, zaprvé, dali jsme s kámošem tak lehce dohromady téma příštího podzimního CHáčka, z toho budete kakat kolmo do vzduchu. A mimochodem, právě jsem dokázal vyměnit spínače a krabice dvou schodištních vypínačů. Přepojení sice napotřetí, ale funguje. To su dobrej. Sakra ale padá mi sádra z hlavy do klávesnice.
Přispět
Reagovat na Miloš XJR
|
Kojot
26.11.2009
[60]
Miloši tak to nejedu. S kakáním kolmo mám špatnou zkušenost po návštěvě firemní kantýny a není to teda nic moc příjemného. Tři dny mě braly křeče a prdel pálila jak po chilli festivalu. :( Teda jestli to není myšleno jinak :)))))))))
Přispět
Reagovat na Kojot
|
| |
Strana 6/8
|