Strana 7/8
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
26. 11. 2009
|
|
|
Majdali
21. 12. 2009
[63]
:) tak koukám, pořád stejný ksichty (nicky) :-D tak jak se tady všichni máte?? :) že bych s vámi zas někdy vyrazila?
přispět
reagovat na Majdali
|
Kojot
21. 12. 2009
[64]
Jééééé kdo to leze ze skříně za kostlivce? No tys nám tu chyběla :))) Ale klidně vyrazíme. Koncem ledna svištíme na Elefanty, přidáš se...?
přispět
reagovat na Kojot
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
22. 12. 2009
|
Majdali
24. 12. 2009
[66]
no "kostlivce" :-D ... na Majdinku je v lednu taky dost zima teda  a Saxána bude určitě taky ještě spinkat :) .. ale s tím jarem bych i tak jakou souhlasila :)
přispět
reagovat na Majdali
|
Kojot
28. 12. 2009
[67]
Ale, ale, že by se nám slečinka trochu přepapkala cukroví :)? No a? Počítám s tím, že teda na leden s tebou nepočítám..:-D
přispět
reagovat na Kojot
|
Pablo
19. 3. 2010
[68]
Přijde chlap do baru, kde obsluhuje barman - robot.
Ten mu natočí perfektní pivo a zeptá se ho, jaké má IQ. Chlápek odpoví, že někde kolem 150.
Barman se s ním plynně začne bavit o kvantové fyzice, globálním oteplování, makroekonomice, nanotechnologiích...
Chlap je z toho celý vedle, tak si říká, že ho vyzkouší. Jde domů, převlékne se a vrátí se do baru.
Barman mu opět natočí perfektní pivo a ptá se na IQ. Chlápek řekne, že má kolem stovky.
Robot s ním začne kecat o ženských, o fotbale, o autech..
Chlapovi se to hrozně líbí, tak jde zase domů, převlékne se a vrátí se do baru. Obdrží opět perfektní pivo a obvyklý dotaz. Tentokrát řekne robotovi, že má IQ 50. Na to se barman nakloní až k němu a pomalu, ale skutečně pomalu, říká: Tak co? Zase budeme letos volit Paroubka?
přispět
reagovat na Pablo
|
Pablo
2. 4. 2010
[69]
Speciálně pro Petra Fazer zez Plzně: href='http://www.anakondabenda.cz/o-nas/' target='blank'[odkaz] (1.odstavec)
přispět
reagovat na Pablo
|
Begy
3. 5. 2010
[70]
Tak jsem se vydal na úřad, abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a ani netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze...
přispět
reagovat na Begy
|
| |
Strana 7/8
|