• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog

MOTOZÁBAVA

27. června
Burza Tchořovice
18. - 19. července
Motosraz Liptál 2026
1. srpna
Motosraz Borová
4. - 6. září
44. Jawáč
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Honda NC 700 S 2012 79 000Kč Pernink
Piaggio Beverly 300 S 2024 96 000Kč Praha 6
elektroskůtr Hecht Equis Blue Equis Blue 18 000Kč Bruntál

Téma: Kecy v kleci  70 odpovědí

přispět

Strana 7/8
MaraZRX1 (Chemik🐲)
26. 11. 2009
[61] A to já zase jedu. Jsem pro každou prdel... :oD
přispět     reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)          
Kojot
27. 11. 2009
[62] Aháááá panáčkům to asi spadlo. :( chybí tu několik reakcí...
přispět     reagovat na Kojot          
Majdali
21. 12. 2009
[63] :) tak koukám, pořád stejný ksichty (nicky) :-D tak jak se tady všichni máte?? :) že bych s vámi zas někdy vyrazila?
přispět     reagovat na Majdali          
Kojot
21. 12. 2009
[64] Jééééé kdo to leze ze skříně za kostlivce? No tys nám tu chyběla :))) Ale klidně vyrazíme. Koncem ledna svištíme na Elefanty, přidáš se...?
MaraZRX1 (Chemik🐲)
22. 12. 2009
[65] Zdáárec Majdalíí :o)) Bombec , pochopitelně na jarní cháčko , ne ?? Na elefanty je na mě moč zima ... :o)) M.
přispět     reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)          
Majdali
24. 12. 2009
[66] no "kostlivce" :-D ... na Majdinku je v lednu taky dost zima teda a Saxána bude určitě taky ještě spinkat :) .. ale s tím jarem bych i tak jakou souhlasila :)
přispět     reagovat na Majdali          
Kojot
28. 12. 2009
[67] Ale, ale, že by se nám slečinka trochu přepapkala cukroví :)? No a? Počítám s tím, že teda na leden s tebou nepočítám..:-D
Pablo
19. 3. 2010
[68] Přijde chlap do baru, kde obsluhuje barman - robot. Ten mu natočí perfektní pivo a zeptá se ho, jaké má IQ. Chlápek odpoví, že někde kolem 150. Barman se s ním plynně začne bavit o kvantové fyzice, globálním oteplování, makroekonomice, nanotechnologiích... Chlap je z toho celý vedle, tak si říká, že ho vyzkouší. Jde domů, převlékne se a vrátí se do baru. Barman mu opět natočí perfektní pivo a ptá se na IQ. Chlápek řekne, že má kolem stovky. Robot s ním začne kecat o ženských, o fotbale, o autech.. Chlapovi se to hrozně líbí, tak jde zase domů, převlékne se a vrátí se do baru. Obdrží opět perfektní pivo a obvyklý dotaz. Tentokrát řekne robotovi, že má IQ 50. Na to se barman nakloní až k němu a pomalu, ale skutečně pomalu, říká: Tak co? Zase budeme letos volit Paroubka?
přispět     reagovat na Pablo          
Pablo
2. 4. 2010
[69] Speciálně pro Petra Fazer zez Plzně: href='http://www.anakondabenda.cz/o-nas/' target='blank'[odkaz] (1.odstavec)
přispět     reagovat na Pablo          
Begy
3. 5. 2010
[70] Tak jsem se vydal na úřad, abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a ani netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze...
přispět     reagovat na Begy          

Strana 7/8

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Filter benzinu vymena  

včera 13:02 sem přispěl m_sismilich
m_sismilich: Vymena, cisteni. Vyndani, vysroubovani filtru z pumpy benzinu. Jak vyndat a vycistil nebo vymenit filter (včera 13:02)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Chtěl bych prosím poradit  

24.4. přispěl chytil500

Yamaha TW125 1999  

20.4. přispěl A-pok

Frizione e freni  

6.3. přispěl federico.santo-1979

Porovnání s performance  

4.3. přispěl robin.rosenberg.09

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2026 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 10. 6. 2026 v 2:22 za 0,071 sekundy.