Strana 4/4
|
MaraZRX1
9.11.2009
[30]
To Miloš XJR: Milošku, neboj sa, já Kryšpínovi poradil, že ty antikoncepční prášky má radši papkat on :oD, a vidíš to, je to spolehlivej kluk, poslouchá, neodmlouvá ... hodnej, plachej :o))
Přispět
Reagovat na MaraZRX1
|
|
|
Miloš XJR
10.11.2009
[33]
No, gastrovýlet do klobásova: Trošku jsme se několikrát přehamali. Mezi stánky a stany s klobásami a pálenkami jsem, poněkud ovíněn, se zájmem vpadnul do stanu s pistolkama a kulometama. Kdyby mě kámoši neodtáhli, sloužím dnes v maďarské armádě, neb to byl, což jsem nevěděl, verbířský stan. V pátek večer jsem se naštval;3 dny jsem trénoval na tuto hlavní spářku výletu, něco se stihlo přes den, večer svařák, pár pivínek a několik Baračpálenek. Po půlhodinovém přesunu jsem si rozverně foukl do kámošova alkoholtesteru a zděsil se: 0,27. Se člověk snaží, dává tělu to nejlepší a to si toho vůbec neváží. No a zítra budu dělat takovou specialitu: Uvařím kyblík rejže a zozprostřu to po dně kastrolu. Zároveň uvařím kyblík zelí a to půjde na rýži. Vršek rozverně poházím nakrájenou domácí čabajkou, zaliju smetanou, ozdobím hrubě strouhaným sýrem. Následně povrznu zapéct.
Přispět
|
| |
Strana 4/4
|