• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog

MOTOZÁBAVA

27. června
Burza Tchořovice
18. - 19. července
Motosraz Liptál 2026
1. srpna
Motosraz Borová
4. - 6. září
44. Jawáč
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Piaggio Beverly 300 S 2024 96 000Kč Praha 6
elektroskůtr Hecht Equis Blue Equis Blue 18 000Kč Bruntál
Aprilia Pegaso 650 1998 29 900Kč Smržovka

Téma: CHáčko tak nějak všeobecně  32 odpovědí

CH19 a dál...
    přispět

Strana 1/4
Kojot
27. 10. 2009
[1] Takže myslím, že číslovka 18 se bere jako stav dospělosti. Těmito shromážděními prošlo přes 140 tváří(doufám že jsem někoho nevynechal, ale baťůžky před 8 lety si fakt nepamatuju).Tím, že naše srazy dospěly do tohoto bodu se stávají v podstatě dospělým(nezáviyslým). V tomto věku si každý myslí, že si hned začne dělat co chce, ale okamžitě zjistí, že ho svazuje to či ono a musí se podřídit tamtomu či jiným okolnostem. Tak bych to s naší dospělou tradicí udělal stejně. Navrhuji nějaký pevný termíny na její konání. Aby se nám nepoflakovala po kalendáři a každý věděl, kdy to prostě bude a nevymlouval se. Vesměs všichni jsme se ted shodli na tom, že by bylo dobré dát si nějaký pevný termín bud na oba nebo udělat jen jeden každý rok. Padly návrhy na poslední květnový víkend a poslední zářiový víkend. Má někdo další návrhy, případně nějaké jiné nezáludné řešení? S udivem jsem zjistil, že s Begym jsme jediní kdo v podstatě jede od CH1. Letí to jak prase...........!
přispět     reagovat na Kojot          
martyn
29. 10. 2009
[7] Principiálně souhlas, jen bych byl pro předposlední víkendy, jednak kvůli těm uzávěrkám, druhak proto, že na konci září je sv. Václav, tudíž někdy prodloužený víkend a lidi podnikají často jiné, rozsáhleší akce.

Pepíno Fazer T
27. 10. 2009
[2] Principielně souhlas, možná bych zvážil předposlední bo v ten posledná my pracující můžeme čelit uzávěrkám, inventurám a podobně. myslím, že by to mohla být větší jistota
přispět     reagovat na Pepíno Fazer T          
Petr Fazer z Plzně
27. 10. 2009
[3] To je v prdeli. V sobotu jsme se bavili o termínech kolem 20 května a 20. září a už je z toho konec měsíce. Ach jo!!!
přispět     reagovat na Petr Fazer z Plzně          
Kojot
29. 10. 2009
[6] Dobře je tu druhej návrh předposlední víkendy a nebo střed daného měsíce. Ja jsem psal že je to návrh a ne dané datum. Ach jo!!! :)

MaraZRX1 (Chemik🐲)
27. 10. 2009
[4] To PFzP: neházej flintu z prdele do žita a ten termit si vybojuj... :oD
přispět     reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)          
horal
28. 10. 2009
[5] No ja su sice služebně asi nejmladší ) ale jsem pro pevné termíny.Konec května dobrý v září bych to možná směřoval trošku dopředu qůli počasí.
přispět     reagovat na horal          
Miloš XJR
29. 10. 2009
[8] Dobrá myšlenka, předposlední víkendy jsou ok. Střed měsíce příliš koliduje s Dnem vítězství a Faakerem. Domlouvali jste se, kdo a kdy příští Květnové CH? Jestli ne, zkusím popřemýšlet o nějaké Vysočině či co.
přispět     reagovat na Miloš XJR          
Pablo
29. 10. 2009
[10] Milošu, jarní Cháčko si vzal na hrb Petr Flídr, lokalita někde okolo Vimperka. Ale pokavaď se Ti do toho chce, udělej jubilejní podzimní Ch20. Morava tady už dost dlouho nebyla, jestli se nepletu naposled Tvoje velmi vypečené Ch13 u Bíteše, s pečenýma kejtama.

Pablo
29. 10. 2009
[9] Já bych byl taky pro předposlední víkendy. Konec května se už většinou někam vyráží a u konce září se už někteří lidi bojí počasí.
přispět     reagovat na Pablo          

Strana 1/4

Vložení příspěvku
Text příspěvku

Nick:
Heslo:

Nový uživatel

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chtěl bych prosím poradit  

24.4. sem přispěl chytil500
chytil500: Vlastním BMW 1200GS LC 2014.Můžu jet rychlostí 140-150 v hod přibližně 2-3hodiny v tahu (24.4.)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Yamaha TW125 1999  

20.4. přispěl A-pok

Frizione e freni  

6.3. přispěl federico.santo-1979

Porovnání s performance  

4.3. přispěl robin.rosenberg.09

No, už je to moc let co jsem si splnil sen...  

12.1. přispěl vbok

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2026 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 9. 6. 2026 v 10:47 za 0,035 sekundy.