Strana 3/4
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
31. 10. 2009
|
Kojot
2. 11. 2009
[21]
Hele nemám moc zájem si to nechat pořádat nějakým MC klubem. :) Víš jak to dopadlo v LA se Stounama.. :( Snad už jme natolik vyselektované "játro" že se pokaždý někdo obětuje ne? Ale jak se jedná o chlast a píchání tak to se tu diskuse vždycky rozjede jak v hospodě, to se každej vytahuje atd.. Ale doma(pořadatelství) skutek utek :) ))) Ja tam jezdím proto, že jde o komorní setkání a doufám, že budu jezdit i nadále. Za sebe mam odsrazováno a radši jezdím po světě a vstřebávám to co se mi líbí a třeba proto Begyho cesta na Nordkap je pro mě inspirací, protože o tom sním už od 15 let... no a čekám jestli Pablo upeče něco na další roky, protože mě taky láká východ. Ale příští rok to bohužel nepujde...Kojotí smečka by se taky měla rozrůst...:) Takže v květnu budu už doufám pár týdnů násobným otcem.. :)A je to venku... teda vevnitř.:)))))))
přispět
reagovat na Kojot
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
2. 11. 2009
[23]
jasnačka , kojotku, taky jsem za to dal vychechtanýho smajlíka. Provokačka :o) Mě to takhle úplně vyhovuje. Naprosto. Jinak gratuluju k úspěšnému vložení DNA :oD.
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
|
|
Kojot
3. 11. 2009
[26]
Vole... :) Ale co v podstatě máš pravdu. Dlouho jsme se nekoookli z oka do oka :) Co děláš?
|
Begy
3. 11. 2009
[25]
Takže pevný termín pro následující rok je 21.5.-23.5.2010 a 17.9.-19.9.2010.Tak já jsem inspirace !! No to mě podrž. Kojote prostě se zabalíš a jedeš. Žádná křeč. Jestli chceš itinerář tak můžu sloužit.  Nebo šetři, asi za čtyři roky to s malou obměnou zopakuji.
přispět
reagovat na Begy
|
Martin "Franky"
5. 11. 2009
|
BungleK5
9. 11. 2009
[29]
Ha, Bungle je ten, co hlídá západní hranice před nájezdníkama, aby se vám líp spalo..zdravíme pamětníky
|
Miloš XJR
6. 11. 2009
[28]
Ha, člověk poleví v ostražitosti a hned je tu samá chlastačka a ... no, jak se pak rodí děti. Termíny vyhovují. Ano, 17-19,9,2010 si to beru na sebe. Jaro vidím OK. Pane Kryšpín, Kojote, gratuluji k přírůstkům. (Ne abyste někdo vykecali Kryšpínovi že existuje antikoncepce, až tak po osmém svištíkovi -)))))))
přispět
reagovat na Miloš XJR
|
Kryšpín
9. 11. 2009
[32]
Až nás bude devět, tak už si na mě nedovolíš, co, prde :). Jaký byl gastrovýlet do Čabajkova?
|
| |
Strana 3/4
|