PŘIHLÁŠENÍ
Uživatel:
Přihlásit
Připomínky, náměty pište na forum@bikes.cz

Téma: Chtipek - pravý fanda metalu  4 odpovědi

Přispět

Kojot
3.12.2009
[1] Sedím si tak u stolu a jím oběd a zdá se mi, že slyším nějaký dobrý song ode mě z pokoje. Tak jsem tak začal uvažovat - aimp2 jsem přece pauznul a nic jineho mi nehrálo. Tak jsem tedy vstal od stolu a šel se podívat co to teda hraje. Příjdu ke kompu - bedny mam vypnuté, tak hledam odkud to jde, protože velmi dobrý sound je stále víc a víc slyšet. No co by jste řekli... on venku soused řeže na cirkulárce dřevo
Přispět    Reagovat na Kojot     
Begy
7.12.2009
[2] Modlitba. Pane Boze, letos jsi mi vzal mého oblíbeného zpevaka Michaela Jacksona,oblíbeného herce Patricka Swayzeho ale i oblíbeného spisovatele Miloslava Svandrlíka... Už jsem se ti zmínil, ze moji oblíbení politici jsou David Rath a Jirí Paroubek???
Přispět    Reagovat na Begy     
Martin "Franky"
7.12.2009
[3] ...plus 199 sedících okolo těchto dvou?!!
Přispět    Reagovat na Martin "Franky"     
Miloš XJR
9.12.2009
[4] Rodiče přijdou nenadále dom, najdou synáčka v latexovém oblečku jak se bičuje. Tatínek se podívá na maminku a říká "Dát mu výprask asi nemá smysl, co?".
Přispět    Reagovat na Miloš XJR     
Martin "Franky"
13.12.2009
[5] O půl jedné v noci probudí manželka manžela."Franto, mám hroznou chuť se milovat!" Franta zívne, mrkne na hodinky a: "Božka, je půl jedný! Nevíš kde Ti v tuhle dobu mám asi někoho sehnat?"
Přispět         

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chatoslety .......... 2 3 4   31 odpovědí

včera sem přispěl Petr Fazer z Plzně
MaraZRX1: Zdar borci. Takže, kdože to říkal že bude dělat další cháčko?? Milošů ?? ....Potřebuju si pomaloučku vytvořit uvěřitelnou story pro manjelku .... :oDD (5.8.2010)

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Staňte se řidičem mototaxi!   1 odpověď

8.9.2010 přispěl Mara

Prodloužit si ..... víkend?   4 odpovědi

27.8.2010 přispěl Pepíno Fazer T

Mariazell kratky vylet 2   14 odpovědí

19.8.2010 přispěl Kojot

kristoforum rozruchum   1 odpověď

6.8.2010 přispěl Kryšpín