PŘIHLÁŠENÍ
Uživatel:
Přihlásit
Připomínky, náměty pište na forum@bikes.cz

Téma: TO bílé studené  69 odpovědí

Přispět

Strana 1/7
Miloš XJR
9.1.2010
[1] Víte jak nerad jezdím v dešti, páč to klouže. 800 km bych dnes radši jel ve slejváku a klidně ve transvestitím oblečku, než co jsem prováděl před chvílí. Dvě hodiny jsem si hrál s lopatou a hrablem, uklízejíce TO co napadlo zhůry. Zadýchal jsem se a bolí mne z toho pacičky. Málo informovaní jedinci TOMU říkají sníh; není to pravda. TO je zákeřná úlisná a psychicky slizská hmota, vniklá jako následek rýmoprůjmu ufouní pavoukochrobákohmyzí pseudocivilizace, která nás sleduje zhůry.
Přispět    Reagovat na Miloš XJR     
Begy
11.1.2010
[2] Milošu nebreč. Vzpomeň si na Kryšpína a hned se Ti uleví. Ten zrovna přestavuje svoji Hondu na sněhovou frézu!
Přispět    Reagovat na Begy     
Kojot
11.1.2010
[3] Pánové hodně rád odklízím sníh. Ale to co jsem dělal tenhle víkend bylo naprosto masakrální. V sobotu napadlo 20cm krásného bílého sněhu, odklízel jsem celé dopoledne a fakt jsem si to užil. Ometl jsem čepice z auta a sníh jsem odsunul až do škarpy. Vyklidil jsem asi 100m2. Po obědě jsme toho ještě neměl dost a tak jsem šel uklízet k rodičům. Tam jsem odhrnul dalších 250m2. Byl jsem hodně šťastný a příjemně unavený. Když jsem se v neděli ráno vzbudil, bylo na dvoře o 30 cm sněhu víc než v sobotu. To jsem uklízel od í do asi 3 odpoledne. Jelikož na silnici nebylo místo ve škarpách tak pluh pokaždé co projel zahrnul to co jsem si uklidil na výjezdu. Ještě v 9 jsem uklízel vjezd, kdyby něco a museli jsme někam jet.
Přispět    Reagovat na Kojot     
Kojot
11.1.2010
[4] Ráno v pondělí jsem od 6 ti hodin do 8 házel ty býlý sračky abych se vubec s Magdou dostal na vyšetření na 9 hod. Když jsem se v 10 vrátil bylo zahrnuto a zasněženo. Tak jsem do 11 házel cestu na to abych se dostal domu. Pak jsem oprášil služebák a vyházel cestu abych mohl jet do práce... Ruce mám v křeči a na sních posílám vše možné včetně raketového motoru. A moje nasranost vzrostla se zprávou že v Albrecticích napadlo jen 7 cm...
Kryšpín
11.1.2010
[5] Cheche, tady je prd - jestli napadlo 10 čísel, tak je to moc. Tak si holt jednou taky užijou jiný....Sněhu zdar a lopatám zvlášť.
Přispět    Reagovat na Kryšpín     
Kojot
11.1.2010
[6] Až tě dostanu do ruky budu tě zabíjet tak dlouho dokud nezemřeš.... :))))))))))))))))))
BungleK5
11.1.2010
[7] Kojote, teď tady na západě dosněžilo, asi to jde k vám)
Přispět    Reagovat na BungleK5     
Kojot
11.1.2010
[8] Ty voe, další...no je vidět samej kámoš tady.. :)Tady totiž už začalo opět padat. To zas počítám v 6 až přijedu domu tak budu házet...do sebe panáky a doufám že mi lopata nepřimrzne k pazourám..
MaraZRX1
11.1.2010
[9] prauda.. v Jilemnici tak slabejch 10 centíků, spíš devět :o) , vodhrnout hrablem na stranu to stačilo ...
Přispět    Reagovat na MaraZRX1     
Kryšpín
11.1.2010
[10] Tady nepadá - dnes 0. Čuju nějakou čertovinu - to zase napadne 1. května půl metru....Je to divný, v Praze je víc sněhu jak tady. Ne, že by mi to chybělo, ale tuším nějakou kulišárnu tam ze zhora.
Přispět    Reagovat na Kryšpín     

Strana 1/7

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chatoslety .......... 2 3 4   31 odpovědí

včera sem přispěl Petr Fazer z Plzně
MaraZRX1: Zdar borci. Takže, kdože to říkal že bude dělat další cháčko?? Milošů ?? ....Potřebuju si pomaloučku vytvořit uvěřitelnou story pro manjelku .... :oDD (5.8.2010)

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Staňte se řidičem mototaxi!   1 odpověď

8.9.2010 přispěl Mara

Prodloužit si ..... víkend?   4 odpovědi

27.8.2010 přispěl Pepíno Fazer T

Mariazell kratky vylet 2   14 odpovědí

19.8.2010 přispěl Kojot

kristoforum rozruchum   1 odpověď

6.8.2010 přispěl Kryšpín