Strana 7/7
|
Kryšpín
24.2.2010
[61]
Ano, ano, držeti hubu je zlato....Ale zas bych se tak nezasmál...A na CHčku se možná zasměju ještě víc, až se Pablo potká s bobrem, resp. s jeho držitelkou, to bude veselo :)
Přispět
Reagovat na Kryšpín
|
Pepíno Fazer T
24.2.2010
[62]
Neboj Pablo, nic nebude. Držitelka poslední dobou vyměkla a když už ji náhodou vidíme, tak stejně jen projede a zastaví tak na 5 min.
Přispět
Reagovat na Pepíno Fazer T
|
|
|
|
|
|
|
|
|
horal
13.3.2010
[67]
Hurá padá sníh budou velikonoce bílé.Koupíme velikonoční stromek,velikonoční dárky,picnem velikonočního kapříka a zapějem velikonoční koledy.A zase bude fajne.
Přispět
Reagovat na horal
|
Kojot
15.3.2010
[68]
Ty voe, u nás taky padá. odvčera.. :( No ale v noci se blýskalo hřmělo, vítr rval sních vodorovně Na zahradě mám nějaký cizí židle a stůl. Asi humanitární pomoc...
Přispět
Reagovat na Kojot
|
Pepíno Fazer T
15.3.2010
[69]
Jarní humanitární výpomoc. Už mě to sere chlapci. Jaro ne a ne přijít. Už ani nevyhazuju doufaje, že to dřív roztaje. Tak už ale kurňa.
Přispět
Reagovat na Pepíno Fazer T
|
Kryšpín
16.3.2010
[70]
Od pátku padá a padá, teda ne že bych měl nějaký problémy se sněhem a zimou, ALE TOHLE MĚ UŽ DOCELA SE.E. Příjdu z práce a hážu sníh, ráno vstávám dřív, abych stihnul odházet sníh. Od pátka to odhaduju na min. 25-30 čísel bílejch hoven. O víkendu má být +10°C a víc, počítám, že v kraji se budou koupat v těch stejnech srágorách, co tady teď naprosto nesmyslně napadaly. Kur.a, kdo to tam nahoře řídí......
Přispět
|
| |
Strana 7/7
|