• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog

MOTOZÁBAVA

27. června
Burza Tchořovice
18. - 19. července
Motosraz Liptál 2026
1. srpna
Motosraz Borová
4. - 6. září
44. Jawáč
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Honda NC 700 S 2012 79 000Kč Pernink
Piaggio Beverly 300 S 2024 96 000Kč Praha 6
elektroskůtr Hecht Equis Blue Equis Blue 18 000Kč Bruntál

Téma: TO bílé studené  69 odpovědí

přispět

Strana 2/7
Pepíno Fazer T
11. 1. 2010
[11] Žádná kulišárna. To se konečně svět obrací zpět ke spravedlnosti. Celý 20. století ležel Jablonec pod sněhem a ostatní měli klid. Ve 21. století se to tudíž obrací. Zase ale si pražáci a okolní můžete mnout ruce, že vám tam v březnu nepustíme potopu. Naopak, vy to teď pustíte do vepřova. Všechno zlí je k něčemu dobrý.
přispět     reagovat na Pepíno Fazer T          
Pepíno Fazer T
11. 1. 2010
[12] Mělo být zlý, či zlé. Holt čeština
Martin "Franky"
12. 1. 2010
[13] Také se divíme co celá republika blbne? Tady je 20 nebo spíš čistých 15 cm. Sice jsem to uklidil, ale jen, abych měl suché boty. Na silnici nasolená klouzající čvachta, ale na mapově "bílejch" silničkách = paráda.
přispět     reagovat na Martin "Franky"          
Kryšpín
18. 1. 2010
[14] Konečně. Včera konečně začalo padat. Netrpělivě jsem seběhl do sklepa, prohlédl si sbírku svých lopat a hrabel, vybal si tu největší - ocelovou, potěžkal ji, prohlédl si ji pečlivým pohledem, stiskl v ruce ohlazenou jasanovou násadu - ANO, to bude ono. Pak jsem s potutelným úsměvem vyšel ven vyhlížet idiota v traktoru. Dnes nastal jeho poslední den....Pozdrav ze zasněženého Jablonce zasílá Kryšpín, ano Kojote, již i u nás padá sníh, nejsi v tom sám :)
přispět     reagovat na Kryšpín          
Kojot
18. 1. 2010
[15] No já toho z posledních pár víkendů nemám. Přijedu domu, proházím si cestu. Ráno vstanu opět proházím cestu ven. Než se vrátím z nákupu traktorista si zopakuje ftip se zahrnutím cesty cca 0,5metru vysokou hradbou. Proházím barieru a vjedu domu. Mezitím padá a padá. Za noc napadlo cca 20 cm mokrého sněhu. Dnes ráno jsem vstal v 6:30 a do 7:45 jsem hrnul abych otevřel vrata. Když se mi to povedlo a vyjel jsem na plac před vraty tak než jsem vrata zavřel projel státní hrabač na mercedesu a zahrnul mi auto že jsem ho 20min doloval ven. Ta kurva jela naprosto neslyšně a než jsem se otočil, abych sáhl po ocelovém domlouvátku tak byl pryč. Do práce jsem přijel pozdě a vejmluvy typu sníh se tu už neberou :) Naštěstí přijel kolega ještě o 38 min později než já. Nevyhrabal se na Jižním městě z parkoviště a 34km dojel na běžkách... magor. :)))))))))))))))
přispět     reagovat na Kojot          
Pepíno Fazer T
18. 1. 2010
[16] Tak to jsem se zas jednou pěkně nachechtal, až se za břicho popadal. Kojote, kdybys byl za mlada aktivní tak seš na tom jako my, co už máme potomstvo odrostlejší. V něděli v poledne jsem odjel a před odjezdem říkám domácímu osazenstvu, že se nevrátím dřív jak v 8 ať koukaj vyhrnout, abych se dostal dom. A co myslíš? V 11 jsem dorazil a bylo vyhrnuto. Pak je další možnost, přijíždět domů dýl, než ty ostatní. Sobecký, ale funguje. A tomu se říká dělba práce. na sníh jsem letos šáhnul 2x (slovy dva krát). Jinak normálně jezdím do roboty 45 min, dneska 1,5 hodiny.
Pepíno Fazer T
18. 1. 2010
[17] Kojote, jedete na ty elefanty? Kryšpíne, co my dva?
Kryšpín
19. 1. 2010
[18] Nemám na čem, na motku jsem ještě ani nešáhnul, takže nejsem pojízdnej. Leda bys koupil sajdkáru, abych se tam vešel se soudkem piva... :)
přispět     reagovat na Kryšpín          
Pepíno Fazer T
19. 1. 2010
[19] Tak sajdu nemám. Dněpr by bodnul.
Kojot
20. 1. 2010
[20] Zatím se neví, kluci už mají něco domluveno, ale já mam na TA holý pneu a sundaný řetěz. Takže ne že by se mi chtělo na 250kg motorce zas po sněhu, ale jel bych..:) Má být koncem ledna k -18°C to bude trochu jiný kafe než minulý rok -8°C :))
přispět     reagovat na Kojot          

Strana 2/7

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Filter benzinu vymena  

včera 13:02 sem přispěl m_sismilich
m_sismilich: Vymena, cisteni. Vyndani, vysroubovani filtru z pumpy benzinu. Jak vyndat a vycistil nebo vymenit filter (včera 13:02)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Chtěl bych prosím poradit  

24.4. přispěl chytil500

Yamaha TW125 1999  

20.4. přispěl A-pok

Frizione e freni  

6.3. přispěl federico.santo-1979

Porovnání s performance  

4.3. přispěl robin.rosenberg.09

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2026 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 10. 6. 2026 v 2:21 za 0,047 sekundy.