Strana 2/7
|
Pepíno Fazer T
11. 1. 2010
[11]
Žádná kulišárna. To se konečně svět obrací zpět ke spravedlnosti. Celý 20. století ležel Jablonec pod sněhem a ostatní měli klid. Ve 21. století se to tudíž obrací. Zase ale si pražáci a okolní můžete mnout ruce, že vám tam v březnu nepustíme potopu. Naopak, vy to teď pustíte do vepřova. Všechno zlí je k něčemu dobrý.
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
Pepíno Fazer T
11. 1. 2010
|
Martin "Franky"
12. 1. 2010
[13]
Také se divíme co celá republika blbne? Tady je 20 nebo spíš čistých 15 cm. Sice jsem to uklidil, ale jen, abych měl suché boty  . Na silnici nasolená klouzající čvachta, ale na mapově "bílejch" silničkách = paráda.
přispět
reagovat na Martin "Franky"
|
Kryšpín
18. 1. 2010
[14]
Konečně. Včera konečně začalo padat. Netrpělivě jsem seběhl do sklepa, prohlédl si sbírku svých lopat a hrabel, vybal si tu největší - ocelovou, potěžkal ji, prohlédl si ji pečlivým pohledem, stiskl v ruce ohlazenou jasanovou násadu - ANO, to bude ono. Pak jsem s potutelným úsměvem vyšel ven vyhlížet idiota v traktoru. Dnes nastal jeho poslední den....Pozdrav ze zasněženého Jablonce zasílá Kryšpín, ano Kojote, již i u nás padá sníh, nejsi v tom sám :)
přispět
reagovat na Kryšpín
|
Kojot
18. 1. 2010
[15]
No já toho z posledních pár víkendů nemám. Přijedu domu, proházím si cestu. Ráno vstanu opět proházím cestu ven. Než se vrátím z nákupu traktorista si zopakuje ftip se zahrnutím cesty cca 0,5metru vysokou hradbou. Proházím barieru a vjedu domu. Mezitím padá a padá. Za noc napadlo cca 20 cm mokrého sněhu. Dnes ráno jsem vstal v 6:30 a do 7:45 jsem hrnul abych otevřel vrata. Když se mi to povedlo a vyjel jsem na plac před vraty tak než jsem vrata zavřel projel státní hrabač na mercedesu a zahrnul mi auto že jsem ho 20min doloval ven. Ta kurva jela naprosto neslyšně a než jsem se otočil, abych sáhl po ocelovém domlouvátku tak byl pryč. Do práce jsem přijel pozdě a vejmluvy typu sníh se tu už neberou :) Naštěstí přijel kolega ještě o 38 min později než já. Nevyhrabal se na Jižním městě z parkoviště a 34km dojel na běžkách... magor. :)))))))))))))))
přispět
reagovat na Kojot
|
Pepíno Fazer T
18. 1. 2010
[16]
Tak to jsem se zas jednou pěkně nachechtal, až se za břicho popadal. Kojote, kdybys byl za mlada aktivní tak seš na tom jako my, co už máme potomstvo odrostlejší. V něděli v poledne jsem odjel a před odjezdem říkám domácímu osazenstvu, že se nevrátím dřív jak v 8 ať koukaj vyhrnout, abych se dostal dom. A co myslíš? V 11 jsem dorazil a bylo vyhrnuto. Pak je další možnost, přijíždět domů dýl, než ty ostatní. Sobecký, ale funguje. A tomu se říká dělba práce. na sníh jsem letos šáhnul 2x (slovy dva krát). Jinak normálně jezdím do roboty 45 min, dneska 1,5 hodiny.
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
Pepíno Fazer T
18. 1. 2010
|
Kryšpín
19. 1. 2010
[18]
Nemám na čem, na motku jsem ještě ani nešáhnul, takže nejsem pojízdnej. Leda bys koupil sajdkáru, abych se tam vešel se soudkem piva... :)
přispět
reagovat na Kryšpín
|
Pepíno Fazer T
19. 1. 2010
|
Kojot
20. 1. 2010
[20]
Zatím se neví, kluci už mají něco domluveno, ale já mam na TA holý pneu a sundaný řetěz. Takže ne že by se mi chtělo na 250kg motorce zas po sněhu, ale jel bych..:) Má být koncem ledna k -18°C to bude trochu jiný kafe než minulý rok -8°C :))
přispět
reagovat na Kojot
|
| |
Strana 2/7
|