PŘIHLÁŠENÍ
Uživatel:
Přihlásit
Připomínky, náměty pište na forum@bikes.cz

Téma: TO bílé studené  69 odpovědí

Přispět

Strana 6/7
Pablo
19.2.2010
[51] Moje řeč chlapci, život je jenom otázka priorit. Tak proč si nevybrat v každým ročním období jen to hezký. Na zimu mám v off nezávislý topení, takže je vyhřáto jak v pokojíčku a závěje jsou výzva a radost. Motka bude zas radost až bude teploučko. A teploučko se počítá až bude aspoň jak píše pan Kryšpín "úchyle jeden Tuonovej potrhlej"
Přispět    Reagovat na Pablo     
Pepíno Fazer T
19.2.2010
[52] Vy ste bejci. Musím se odreagovat, když mám veškerej servis hotovej a o víkendu není do čeho dloubnout. Jen takový malý sklouznutíčko, jen prstíčky si ohřeju a hned zase půjdu.
Přispět    Reagovat na Pepíno Fazer T     
Pepíno Fazer T
22.2.2010
[53] Tak zase prd. O víkendu sněžilo. Ví někdo kdy už bude jaro?
MaraZRX1
23.2.2010
[54] Dani. Začíná něco tušit. Vzala si sukni... že by jaro bylo tady?
Přispět    Reagovat na MaraZRX1     
Pablo
23.2.2010
[55] To by mohlo bejt, když už jí nejde udržet bobra v gatích tak je to hotový. Jak tahleta divá zvěř ucejtí jarní pučení, nic ji nezastaví...
Přispět    Reagovat na Pablo     
Kryšpín
23.2.2010
[56] Che, to je dobrý, počítám, že až tě Dani potká, tak budeš muset buď rychle utíkat, což u tebe vidím jako malinko problém, nebo bych se dopředu raději připojistil na úraz... :))))))))
Přispět    Reagovat na Kryšpín     
Pepíno Fazer T
23.2.2010
[57] Tak jsem se dnes poprvý zachechtal. Díky Pablo. A nápodobně jak to vyjádřil Kryšpín. Bacha na hubu dědku, už nemáme tu rychlost jako za mlada!!!
Pablo
23.2.2010
[59] No je to fakt, kdyby se namíchla a tu bestii na mě poštvala to bych asi neměl šanci zdrhnout natož uplavat. Prej přehryzne až 20cm klacek. Gott behüte! Ich halt die Klappe!

Pepíno Fazer T
23.2.2010
[58] Já například už budu letos jezdit jen na pohodu, klídek a kochání.
Pepíno Fazer T
24.2.2010
[60] Ty vole nedělej mi tohle. To se nedá udržet kamennou tvář a kolegové si pak myslej různý věci.

Strana 6/7

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chatoslety .......... 2 3 4   31 odpovědí

včera sem přispěl Petr Fazer z Plzně
MaraZRX1: Zdar borci. Takže, kdože to říkal že bude dělat další cháčko?? Milošů ?? ....Potřebuju si pomaloučku vytvořit uvěřitelnou story pro manjelku .... :oDD (5.8.2010)

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Staňte se řidičem mototaxi!   1 odpověď

8.9.2010 přispěl Mara

Prodloužit si ..... víkend?   4 odpovědi

27.8.2010 přispěl Pepíno Fazer T

Mariazell kratky vylet 2   14 odpovědí

19.8.2010 přispěl Kojot

kristoforum rozruchum   1 odpověď

6.8.2010 přispěl Kryšpín