PŘIHLÁŠENÍ
Uživatel:
Přihlásit
Připomínky, náměty pište na forum@bikes.cz

Téma: Alpz 2010  103 odpovědí

Přispět

Strana 2/11
MaraZRX1
27.5.2010
[12] Čuus Pepíno tak dítko č. 1 jsem vylifroval na tábor a tudíž zbejvá vylifrovat manjelku na chatu s dítkem č. 2 a č. 3 a tchyní. Pokud tohle zvládnu do pátku tak jedu. Takže velmi zájem a chcu jet. hele a maj tam taky wajzbíra ?? já jen aby jsme ho radši nepili :ODDD --- Schneider effekt v zatáčkách .... :oD

Maxik
5.6.2010
[14] V patek jsem konecne vymenil stroj za VFRko 04 a moje mile GS odkladam... tak na me uz snad nebudete muset toliko cekat a navic uz mi nebudou horet bagly :P V utery se zacnem se Zachym definitivne domlouvat jak na to.

Pepíno Fazer T
25.5.2010
[10] Ještě jsem zapomněl na Petra ER5 nyní můj bejvalej fazer
Přispět    Reagovat na Pepíno Fazer T     
Pepíno Fazer T
28.5.2010
[13] OK, Marové, mesidž tejkn. Tak s vámi počítám.
Pepíno Fazer T
6.6.2010
[15] No tak to gratuluju Maxiku. On s náma pojede jeden na TransAlpu, takže přesun v klídku. Jinak jsem napočítal 10 kusů. S tím, že Mara ZRX, Maxik a Zachy nemaj ještě jisto. Takže jdu předběžně obědnat penzion Embacher pro 8 kusů. Znovu připomínám, letos je to o 1 den delší. Odjezd v Pá 2.7., návrat v Út 6.7.
Pepíno Fazer T
6.6.2010
[16] Zbytek doobjednám, dáte-li mi vědět a bude-li vůbec místo. Letos je krize v cestovním ruchu, tak o místo nemám obavu. Někde se upíchneme.
MaraZRX1
7.6.2010
[17] čuss pepíno , já a PítrsFazer( tvoje bejvalka ) a pan majitel vozejku se svou motkou jsme se dohodli na přesunu Auto + vozeyk. takže 3kousky lidu prosíme doobjednat :o)
Přispět    Reagovat na MaraZRX1     
MaraZRX1
7.6.2010
[18] zkrátka tolik aby jsme měli každej jednu postel........ :O))))))))))))))))))
Přispět    Reagovat na MaraZRX1     
Kojot
7.6.2010
[19] Ač mě to mrzí tak já se do Alp nedostanu. A kdyby tak dám vědět a k někomu se vmáčknu. Třeba k mladší dceři frau Embacher..
Přispět    Reagovat na Kojot     
Pepíno Fazer T
7.6.2010
[20] No pánové, zatím se mi nikdo z Ebachrů neozval. Včera to zahlásiklo nějakou chybu, tak netuším, zda to vůbec odešlo. Znovu to zkusím.

Strana 2/11

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chatoslety .......... 2 3 4   31 odpovědí

včera sem přispěl Petr Fazer z Plzně
MaraZRX1: Zdar borci. Takže, kdože to říkal že bude dělat další cháčko?? Milošů ?? ....Potřebuju si pomaloučku vytvořit uvěřitelnou story pro manjelku .... :oDD (5.8.2010)

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Staňte se řidičem mototaxi!   1 odpověď

8.9.2010 přispěl Mara

Prodloužit si ..... víkend?   4 odpovědi

27.8.2010 přispěl Pepíno Fazer T

Mariazell kratky vylet 2   14 odpovědí

19.8.2010 přispěl Kojot

kristoforum rozruchum   1 odpověď

6.8.2010 přispěl Kryšpín