Strana 2/11
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
27. 5. 2010
[12]
Čuus Pepíno tak dítko č. 1 jsem vylifroval na tábor a tudíž zbejvá vylifrovat manjelku na chatu s dítkem č. 2 a č. 3 a tchyní. Pokud tohle zvládnu do pátku tak jedu. Takže velmi zájem a chcu jet. hele a maj tam taky wajzbíra ?? já jen aby jsme ho radši nepili :ODDD --- Schneider effekt v zatáčkách .... :oD
|
Maxik
5. 6. 2010
[14]
V patek jsem konecne vymenil stroj za VFRko 04 a moje mile GS odkladam... tak na me uz snad nebudete muset toliko cekat a navic uz mi nebudou horet bagly :P V utery se zacnem se Zachym definitivne domlouvat jak na to.
|
Pepíno Fazer T
25. 5. 2010
|
Pepíno Fazer T
28. 5. 2010
|
Pepíno Fazer T
6. 6. 2010
[15]
No tak to gratuluju Maxiku. On s náma pojede jeden na TransAlpu, takže přesun v klídku. Jinak jsem napočítal 10 kusů. S tím, že Mara ZRX, Maxik a Zachy nemaj ještě jisto. Takže jdu předběžně obědnat penzion Embacher pro 8 kusů. Znovu připomínám, letos je to o 1 den delší. Odjezd v Pá 2.7., návrat v Út 6.7.
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
Pepíno Fazer T
6. 6. 2010
[16]
Zbytek doobjednám, dáte-li mi vědět a bude-li vůbec místo. Letos je krize v cestovním ruchu, tak o místo nemám obavu. Někde se upíchneme.
přispět
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
7. 6. 2010
[17]
čuss pepíno , já a PítrsFazer( tvoje bejvalka ) a pan majitel vozejku se svou motkou jsme se dohodli na přesunu Auto + vozeyk. takže 3kousky lidu prosíme doobjednat :o)
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
7. 6. 2010
|
Kojot
7. 6. 2010
[19]
Ač mě to mrzí tak já se do Alp nedostanu. A kdyby tak dám vědět a k někomu se vmáčknu. Třeba k mladší dceři frau Embacher..
přispět
reagovat na Kojot
|
Pepíno Fazer T
7. 6. 2010
[20]
No pánové, zatím se mi nikdo z Ebachrů neozval. Včera to zahlásiklo nějakou chybu, tak netuším, zda to vůbec odešlo. Znovu to zkusím.
přispět
|
| |
Strana 2/11
|