Strana 5/6
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
20. 5. 2010
|
Pepíno Fazer T
20. 5. 2010
[41]
Maro, ty bejku, ty vůbec netankuj. Dost na tom, že budem shánět ráno 2 hodiny pumpu aby všichni co měli natankovat večer natankovali alespoň ráno. Ještě tebe ráno probírat hodinu a odjíždíme v poledne.
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
|
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
20. 5. 2010
[43]
náhodou, už jsem se trošku zlepšil v tom vstávání :o) zatím se ten uspořenej čas pohybuje v řádu statistický chyby ale ten trend, pánové, ten trend je jasnej! :oDD
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
Pepíno Fazer T
20. 5. 2010
[44]
Řeknu to takhle Maras - budeš spát se mnou v chatce a do neděle tě vstávat naučím. Tomu věř. I já jsem se od loňska ve vstávání zlepšil, takže letos kokrháme už v 5:30. Spaní je na hovno, zbytečně utracenej čas.
přispět
|
Pepíno Fazer T
20. 5. 2010
|
Petr Fazer z Plzně
20. 5. 2010
|
Pepíno Fazer T
21. 5. 2010
[48]
Chlapci, u nás začalo chcát jak prase a všechbo se to podle radaru sune rovnoběžně podél mladoboleslavský na Prahu. To je počas podělanej. Už jsem strkal motku z garáže když vylít takovej cákanec, že uvažuju o autě.
přispět
|
BigTwin Jirka
23. 5. 2010
[49]
Jsem to musel zachránit. Polovina přijela autem, skoro všichni zmizeli, zůstalo jen tvrdé jádro. Bylo to hezké, jenom mi v noci zmokla motorka a já budu muset tejden leštit.
přispět
reagovat na BigTwin Jirka
|
Martin "Franky"
23. 5. 2010
[50]
Měl jsem v planu se take zastavit alespoň na páteční večer, ale misto toho jsem se podíval na pohotovost FN v Plzni. Tedy příště (snad)naviděnou! Kdo že pořádá podzimní?
přispět
reagovat na Martin "Franky"
|
| |
Strana 5/6
|