Strana 2/3
|
horal
5. 5. 2010
[11]
V tom případě nechápu jak může mít konektor vliv na chod SW řídící jednotky.Podle toho co tady píšete tak asi není problém přehrát SW.Otázka je jestli v tom mím je EPROMka nebo EEPROMka.No co nadělám asi se budu muset nechat překvapit.Rozhodně ale nemíním něco platit je to reklamace jejich předchozí práce.
přispět
reagovat na horal
|
Petr Fazer z Plzně
5. 5. 2010
[12]
Nu zasmál jsem se dobře,to nemohu říci! A teď něco méně veselého...: Moje zkušenosti s novýma tratarama-1. Felicie-v 70tis. chcípl otáčkoměr ,v 80 snímač otáček, v 90 zůstal otevřenej termostat a prorez vejfuk(přesně 3 roky starý brbrm!). Ve 100 jsem to prodal sousedovi a tomu druhej den padla váha vzduchu a pičítač. Ta jsem mu 10ltr vrátil. Dobrý vztahy se sousedy jsou k nezaplacení...! Ale Filcku maj doteď. Už 10 let.
přispět
reagovat na Petr Fazer z Plzně
|
Petr Fazer z Plzně
5. 5. 2010
[13]
2. FORD Pokus 1.8TDdi-v 10 se nechtěl spářit s vlastním klíčkem.Stačila domluva v servisu.Ve 140 začal blbnout plynový pedál-vydřená dráha potenciometru.Ve 150 upad drátek od turba. Tak holt pičítač přidal na naftě a kaťák šel do šrotu. Bez něj to míň žralo a pěkně jelo!!! Ve 170 praskl bowden od ručky a taky chcíp brzdový váleček vzadu. Ve 180 jsem zadřel kliku. Vada na olejový pumpě. Ale na tý klice mám svůj,byť nepřímý, podíl. Ještě že měli akci na polomotory!  Ve 225 padlo naftový čerpadlo. Pán v servisu na to pravil,že vydrželo dooost! Jinejm padne i v šedesáti... Po výměně šel Focus k sestře. Má najeto 260 a podvozek je OK. Dokonce Byl v létě ve Splitu! Já ho vzal nejdál do Brna...
přispět
|
Petr Fazer z Plzně
5. 5. 2010
[14]
3. FORD Fusion- má najeto 17 a nezlobí...  Martina má teď starší kus Fusiona, 70tis najeto a: vadný gumový těsnění v chladícím okruhu.Nelze koupit samostatně ale jen s plastovým domkem = 500,-Kč . Chcíplo servo ve světle. Nutno vyměnit celý světlo. Naštěstí je to pravý světlo a zůstalo nahoře. Tak jsme na něj kákli... Divokou jízdou vyrajcovala zadní tlumič až k orgáči. Totální výstřik... Tak má těď oba nový. Čtyřka v čoudu... Tak si vyberte co chcete.... Vždyť i ty Toyoty už nejsou to co za mlada...  )) Škoda, že YAMAHA nedělá auta. Fazer má 86 tisíc a furt dobrý!
přispět
|
BigTwin Jirka
6. 5. 2010
[15]
Je to jednoduché: nevhodnou konstrukcí se sníží odpor mezi jednotlivými kontakty v konektoru a může docházet k parazitním jevům jako je naindukování signálu nebo naopak ztráta užitečného signálu. Tohle se se zvýšenou vlkostí zhoršuje. Blbě se to hledá, někdy je to i nemožné, může se dostat voda do kabelového svazku a třeba tahle závada ve své podstatě nejde lokalizovat ani přibližně.
přispět
reagovat na BigTwin Jirka
|
horal
13. 5. 2010
[16]
Pánové měl bych ještě jednu prosbu, ale z úplně jinýho soudku.Jdete na pohovor ohledně zaměstnání ve středním managementu.Jak byste si představili proaktivitu při pohovoru???Děkuji všem za odp.
přispět
reagovat na horal
|
Kojot
14. 5. 2010
[17]
Namasti si kouty (ty nad čelem) indulonou. Střední management je o kamarádech, známých a doporučení + řiťolezectví a málokdo se kouká co jsi dokázal a co umíš. Každopádně musíš umět hovořit v AJ. Ze zkušenosti vím že se stane že vystudovaná knihovnice dostane na starost support budovy provozního skladu atd. Jinak za proaktivitu se počítá s nějakými dotazy ze strany uchazeče, kde budu sedět, jakou budu mít zodpovědnost, komu reportuji, jaké má oddělení výsledky apod. Rozhodně se neptej, kde si natočit kávu, kam se chodí kouřit, s kým budu sedět v openoffice. :)
přispět
reagovat na Kojot
|
horal
14. 5. 2010
[18]
No jo ale co když ti tohle všechno řeknou a co pak.Po posledním pohovoru jsem se dozvěděl, že mě nevzali proto že jsem působil že jsem moc v pohodě.Už tomu moc nerozumím.
přispět
reagovat na horal
|
Kojot
14. 5. 2010
[19]
Timhle jsem si prošel taky. Všude mi řekli že jsem A) málo kvalifikovaný B)příliš kvalifikovaný c)působím příliš uvolněným dojmem D)postoupil jsem do dalšího kola výběru, jenže místo se mezitím zrušilo a když jsem do toho začal štourat o místa o které jsem měl zájem tak potajmu z nich vypadlo, že místo dostal bratr šefa, bývalý kolega z jiné firmy případně soused z ulice od prokuristy firmy..no fakt jsem o kloudnou práci 5 měsíců nezavadil..
přispět
reagovat na Kojot
|
horal
15. 5. 2010
[20]
tos mě uklidnil  já takhle bojuju už rok a půl.Naštěstí mám jednoho kamaráda který mě zaměstnal,takže nemám nervy za co budem žít a v klidu můžu hledat jenže je to boj a po celou dobu když už se dostanu k pohovoru tak vyhořím a teď jsem se poprvé dozvěděl proč a to jen díky známosti HR šéfky s mím bývalím šéfem.A to víš léta nezastavíš a už se mi bude shánět hůř a hůř.  (.
přispět
reagovat na horal
|
| |
Strana 2/3
|