• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog

MOTOZÁBAVA

27. června
Burza Tchořovice
18. - 19. července
Motosraz Liptál 2026
1. srpna
Motosraz Borová
4. - 6. září
44. Jawáč
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Piaggio Beverly 300 S 2024 96 000Kč Praha 6
elektroskůtr Hecht Equis Blue Equis Blue 18 000Kč Bruntál
Aprilia Pegaso 650 1998 29 900Kč Smržovka

Téma: Policie hodlá motorkářům nasadit vesty  1 odpověď

přispět

Miloš XJR
20. 7. 2010
[1] Zdroj http://hn.ihned.cz/c1-45032820-policie-hodla-motorkarum-nasadit-vesty Tak se tento záměr snažím v klidu a mírumilovně vyhodnotit a stále mi z toho vychází velký plamenomet. Jsem tak nějak jako rozčilený že ani muckání s plyšáčkem mi nepomáhá. To by soudruzi zažili takový bordel, že by se modlili aby se ze mne stal pouze asociál, prodavač drog a jaderných zbraní a lovec politiků. Grrr.
přispět     reagovat na Miloš XJR          
Mara
20. 7. 2010
[2] Oni se starají o takové pičoviny,které jsou sice na hovno, zato jsou pěkně vidět, protože podstatné a důležité věci řešit neumí. Já chci vidět, kolik motorkářů, kteří pojedou bez mozku zachrání reflexní vesta. Kolik nehod bylo způsobeno tím, že motorkář nebyll vidět ? A kolik naopak tím, že někdo jel jak hovado ? A kolik tím, že jedeš a hup, jsi v 30-ti centimetrové jámě uprostřed vozovky. Nebo krásná silnice a najednou jeb a "oprava" pomocí nastříkaného štěrku v zatáčce ? Ale já s tím souhlasím. Ať mají motorkáři reflexní vesty,ale za podmínky,že přes každé auto bude povinně navléknut reflexní plachta. Spravedlnost je spravedlnost, ne!?
přispět              

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chtěl bych prosím poradit  

24.4. sem přispěl chytil500
chytil500: Vlastním BMW 1200GS LC 2014.Můžu jet rychlostí 140-150 v hod přibližně 2-3hodiny v tahu (24.4.)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Yamaha TW125 1999  

20.4. přispěl A-pok

Frizione e freni  

6.3. přispěl federico.santo-1979

Porovnání s performance  

4.3. přispěl robin.rosenberg.09

No, už je to moc let co jsem si splnil sen...  

12.1. přispěl vbok

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2026 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 9. 6. 2026 v 10:26 za 0,035 sekundy.