Strana 3/8
|
Petr Fazer z Plzně
25. 8. 2010
[20]
Já bych si zdovolením také vzal... A to 2x na 2 noci. Ale záleží na počasí. Najet 1000km v zimě či dešti nás opravdu,ale opravdu neláká... Rozhodnem se ve středu před akcí. Pokud by to byl problém, tak holt zvostanem doma,nó...
přispět
reagovat na Petr Fazer z Plzně
|
Miloš XJR
30. 8. 2010
[21]
Tak zatím to vypadá následovně: Pátek: Kryšpín? Horal Mara ZRX1 mik 2x Kojot Petr Fazer? Sobota: Kryšpín? Horal MaraZRX1? mik Mara Petr Fazer? Hmmm.
přispět
reagovat na Miloš XJR
|
Kryšpín
31. 8. 2010
[22]
Jo, přemluvil jsem i Pavla a Vláďu Cimbálojc, ale já asi budu muset v sobotu večer dom. Jitka GS taky asi pojede, ví o termínu, musí se prej dohodnout s Lochym. Takže pokud vše klapne, tak z Jablonce by mohlo přijet až 5 kusů. Dám vědět.
přispět
reagovat na Kryšpín
|
|
|
Kryšpín
1. 9. 2010
[24]
No, v tomhle osazenstvu to vypadá, že na sobotní výlet pojede MIK a ostatní se zdělaj s chemikem Márou v čele jak psi... :). Takže bych to viděl na nutnost gumovýho povlečení zejména pro poblióna Kojota :)))))))))))
přispět
reagovat na Kryšpín
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
2. 9. 2010
[25]
Upřesnuju svoji účast na Chacháčku: Moje vymlouvací historka se ukázala jako zčásti uvěřitelná tudíž jsem vyhandloval alespoň jednu noc z pátka na chobotu výměnou za hlídání dětí v tejdnu, jelikož manjelka pujde s kemoškou na žraso. oká? Miloškůů?? Jo asi to tady neproběhlo, volal ti FilipKawa? Tak ten tam pojede taky na stejně dlouho jako já a psychicky mě podpoří.... :o) Gumový poblečení netřeba, v případku nutnosti je lepší spát v nemoku a blembákem na řepě, ráno s tím stačí dojít do sprchy a jseš dekontaminovanej jen to huízdne :o)))
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
3. 9. 2010
|
Kojot
6. 9. 2010
[27]
Hoši já nevim, ja jsem na CH neblil ani jednou, na rozdíl od vás rypáčků. A po 4 dnech v Polsku s Begym klidně můžu chrnět s ním, jestli se urve, už vim jak na to. :)(Dvoje špunty zaržený skrz uši až do mozku, ale dá se .....))))
přispět
reagovat na Kojot
|
Miloš XJR
7. 9. 2010
[28]
Pátek: Kryšpín, Horal, MaraZRX1, Filip, mik 2x, Kojot, Petr Fazer, Pavel C, Vláďa C: 11 osob Sobota: Horal, MaraZRX1 ? , Filip, mik 2x, Kojot, Petr Fazer ? , Pavel C, Vláďa C: max 7 osob Chlapci a děvčata, to je účast jako na demonstraci za zrušení sociálních dávek.
přispět
reagovat na Miloš XJR
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
7. 9. 2010
[30]
Miloškůů, vysvětlím svůj blábol ve 57586: Já a FilipKawa se zdržíme pouze z plátku na chobotu.... takže mě ze choboty škrtni s tim Filipemkawa... :o/
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
| |
Strana 3/8
|