Strana 4/8
|
Kryšpín
8. 9. 2010
[31]
No, u Cimbošáků bych taky udělal otazníky, prý jen když bude hezký počasí, v dešti prý nejedou. Takže účast ve finále může být 10 max. v pátek a v sobotu Ti tam toho asi moc nezbyde.....
přispět
reagovat na Kryšpín
|
Petr Fazer z Plzně
9. 9. 2010
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
10. 9. 2010
|
Miloš XJR
15. 9. 2010
[34]
Tak dobří lidé, týden jsem byl pryč a situace se vrbí. Odřekli mi předjednané (ale nezamluvené) ubytování, že je nás málo. OPRAVA - MÁM NÁHRADNÍ, CH BUDE A V DOBRÉ LOKALITĚ. VEČER PODROBNOSTI. POČÍTÁM S ÚČASTÍ.
přispět
reagovat na Miloš XJR
|
Miloš XJR
15. 9. 2010
[35]
Právě mi došlo potvrzení ubytování, všechno OK. Lokalita: href='http://www.chatamacocha.cz/' target='blank'[odkaz]
přispět
reagovat na Miloš XJR
|
Petr Fazer z Plzně
15. 9. 2010
|
|
|
Kojot
16. 9. 2010
[38]
No to vypadá zajímavě. Ale hned se mi zalíbilo, že je u skupin nad 20 osob možná sleva dle dohody. Tak sežeň ještě pár lidí a dohodni slevu 100% :)Kdyby se mnou přijela ještě jedna motka tak asi problém nebude že...ale ten člověk se 24. vrací ze zahraničí a neví jak to dopadne...kdy přistane letadlo a bla bla bla..
přispět
reagovat na Kojot
|
martyn
16. 9. 2010
[39]
No tak kdyš chybí jedna motka, to vás ftom nemůžu nechat. Milošku, můžeš přibrat ještě jednu dvojici? A to tak, že jenom z pátka na sobotu, páč v sobotu musíme jinam. Ano, světe difse, tentokrát přijedu i s mašelkou. (Aspoň doufám, že si to zas nerozmyslí).
přispět
reagovat na martyn
|
Miloš XJR
17. 9. 2010
[40]
Dobře, začíná nás být gut počet, ubytko zajištěno pro všechny, někdy v nedělopondělí sem dám trasu projížďky - heslo jeskyně a aktualizovaný počet přihlášených.
přispět
reagovat na Miloš XJR
|
| |
Strana 4/8
|