Strana 2/10
|
Maxik
18. 10. 2010
[11]
Uz nejezdim mesic a pul (ale to ma uplne jiny duvody nez pocasi...). Jinak letos na GSu tusim cca 500-600km, na VFRu cca 8600km. Na moje najezdy docela slusny cislo :)) Sakra ja bych jezdil az bych brecel.
přispět
reagovat na Maxik
|
Kojot
21. 10. 2010
[12]
Hele ty bud rád že píšeš. Ale sereš mě, nemám koho na zástup :(( Když potřebuju den dovolený to je vobštrukcí, štěstí že mi to neschvaluje ještě vedoucí vozoparku...a Vašek Klaus. Docela mě chybí nějakej vejlet co budu dělat v zimě fakt netuším...
přispět
reagovat na Kojot
|
Pepíno Fazer T
21. 10. 2010
[13]
Jablonec hlásí dnes ráno lehké posněhávání. jinak 3 stupně, takže furt lítám leťáky. Pneuservisy narubaný k prasknutí. Ještě že jsem si zimáčky stáhnul dom a mám je ready na případný sněhový přísun.
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
Pepíno Fazer T
21. 10. 2010
[14]
Jo, o víkendu má bejt lít, tak svezení kolem komína určitě hrozí. Vážení hlasujte, tohle byl nejzkurvenější rok respektive jaro, léto, jaký jsem za poslednách 40 let zažil. Je někdo proti?!
přispět
|
Pepíno Fazer T
21. 10. 2010
|
Kryšpín
22. 10. 2010
[16]
Lít nebo lejt budu o víkendu já :). Z motky jsem vyndal baterku, do Gorily nainstaloval kamna a jezdim už jen tam.... :)))))
přispět
reagovat na Kryšpín
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
22. 10. 2010
[17]
Naprostej souhlas. Já mám vejlety na moto jak přerušovanou soulož. Stejným způsobem jako Alpy dopadla i voda .... jinak jsem na tom jako Kryšpín, motka uložena, baterka venku, akorát bez Gorilla baru :o))
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
Pepíno Fazer T
22. 10. 2010
[18]
A to já si zas absolvuju inventuru a sraz základky v sobotu a v neděli pěkně vyrazím na motce za sluníčkem hlavinku vyčistit. Žádná baterka ani podobný voloviny ještě nehrozej. Do depozitu to plánuju až koncem listopadu.
přispět
|
Pablo
22. 10. 2010
[19]
Nojo všude stejný, letošek stál s časem za prt. A už jsem ji taky zabalil a rozbalovat nebudu, až zjara. Tak se holt bude místo ježdění pařit, no bóže no
přispět
reagovat na Pablo
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
23. 10. 2010
[20]
Hele jak to děláte se značkama - pepíno do depozitu atd ( pepíno )... já mám u ČPP sezonní pojistku -- prej to není úplně košer co se týče pojištění... rozumíte mi ?? :o))
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
| |
Strana 2/10
|