Strana 9/10
|
BigTwin Jirka
6. 12. 2010
|
Kryšpín
7. 12. 2010
[82]
Nazdáááár, hele Jiříku, když už nabízíš Buell, tak by jsi měl taky nabídnout týdenní intenzivní kurz pro majitele - mekaniky. Na programu by mohla být třeba výměna jedničkového kolečka za 10 minut, proč s sebou vozit vázací drát a náhradní šrouby atp.
přispět
reagovat na Kryšpín
|
Pepíno Fazer T
7. 12. 2010
|
Pepíno Fazer T
7. 12. 2010
|
Kryšpín
8. 12. 2010
[85]
No, už je to hodně let, ale asi bych ještě na něco vzpomněl. Pokud má větší rozborku a bude třeba potřebovat načasovat, tak mi to dělal Pavel Ullrich. Ten je taky moc šikovnej. Ať se ozve.
přispět
reagovat na Kryšpín
|
Pepíno Fazer T
8. 12. 2010
[86]
fajn, dík. Dám mu na tebe spojení a na jaře se uvidí. Podle toho co říkal, tak asi vačky (pitting) a nějaký další serepetičky
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
Pablo
30. 7. 2011
[87]
Hezký klip href='http://www.youtube.com/watch?v=AxHzwWndtvk&feature=player_' target='blank'[odkaz]
přispět
reagovat na Pablo
|
Kojot
2. 8. 2011
[88]
Jo jezdil jsem ted 4 dny na SWt 600 a díky za ty kapoty a kšilt. 5/4 dní chcalo, chcalo a chcalo. Vím že mám bejt rád,že chcalo, páč v ČR klidně může i srát, ale tohle byl očistec jak prase... tohle leto je fakt divný.
přispět
reagovat na Kojot
|
Begy
4. 8. 2011
[89]
A to si říkáš kamarád!? Že by jsi poslal smaku starému skůtristovi to tě nenapadlo co? Hade!
přispět
reagovat na Begy
|
Kojot
4. 8. 2011
[90]
K tobě jsem chtel jet při cestě zpět. Jenže jsem byl promoceny tak ze pri 12°C jsem to fakt nedal a navic me z prace stahli o den drive z volna. Takze z Jindrichova Hradce do Hradce Králové v tom prekernim pocasi a s nedostatkem casu... Mrzi me to, zajimal by mě pravě tvuj nazor na novýho Winga..
přispět
reagovat na Kojot
|
| |
Strana 9/10
|