Strana 13/14
|
Miloš XJR
25. 9. 2011
[121]
Cesta zpět ok. Odblešen, vykakán a nakrmen vzdávám hold organizačnímu družstvu Kojot. Atrakce nakonec byly velmi povedené, osazenstvo duši milé jako vždy, vyjížďka a vůbec a ten kanec s šípkovou a buchty byly boží. Furt mě ale vrtá hlavou ta kostnice. To mám v sobě fakt takévé divné věci ? Sem si myslel že mám uvnitř ztužený fernet.
přispět
reagovat na Miloš XJR
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
25. 9. 2011
[122]
Čuus. Tak s těma fotkama chatosletů, to nebude tak jednoduchý, jak někdo trefně poznamenal do 14dnů to může bejt. Dá to více práce než jsem si představoval ale já to nějak dám do kupy. S každou novou verzí toho SW je to úplně jiný a vrátit o krok zpět to nelze , takže se to zase učím od píky... dejte mi čas, a zatím tedy fotky klasicky odkazem na nějaká úložiště atd .o/. Jinak cháčko jako vždycky super, dokonce si některé z Vás i pamatuju! :oDD
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
CeBRusak
25. 9. 2011
[123]
Také chválíme ..... ;) a přidáváme pár fotek... ( href='http://www.rajce.net/a5477196' target='blank'[odkaz] )
přispět
reagovat na CeBRusak
|
CeBRusak
25. 9. 2011
[124]
Také chválíme ..... ;) a přidáváme pár fotek... ( href='http://www.rajce.net/a5477196' target='blank'[odkaz] )
přispět
reagovat na CeBRusak
|
Begy
26. 9. 2011
[125]
Na Cháčko jsem jel jenom proto, že mi Kojot veřejně sliboval, že budu mít na pokoji Dani! Nakonec jsem skončil s Pepínem. Tak jem se aspoň pořádně vychrápal a druhou noc byla celá chatka prázná  Ale i tak to CH stálo za to. Tak zase na jaře!
přispět
reagovat na Begy
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
26. 9. 2011
[126]
Ahoj, simtě bude možné si ty fotky někde stáhnout v celku a v nějakém rozumném rozlišení? Pls, já to pak šoupnu ke mě na to úložiště. Díkes Mára
přispět
|
Kojot
26. 9. 2011
[127]
Tak za realizační team: díky :o) Begy sorry, ale aby ty dědkové přijeli tak jsem Danču sliboval na pokoj každýmu... Jenže Mara s Pe´tou ji prej nedali vycházky, ani ona ani ja za to nemůže... :o))))))))))))) Holt příště...
přispět
reagovat na Kojot
|
Kojot
26. 9. 2011
[128]
Tak za realizační team: díky :o) Begy sorry, ale aby ty dědkové přijeli tak jsem Danču sliboval na pokoj každýmu... Jenže Mara s Pe´tou ji prej nedali vycházky, ani ona ani ja za to nemůže... :o))))))))))))) Holt příště...
přispět
reagovat na Kojot
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
26. 9. 2011
[129]
Tak jsem něco zbastlil ohledně těch Cháček a fotek. Mám už kostru archivu hotovou a zjistil jsem že mám teda jen pár fotek fotek. Chci poprosit o to kdo kdy fotil na cháčku ať ty fotky dá formou odkazu ke stažení nebo mi je libovolným způsobem doručí ať to teda můžu nakrmit... mail na mě je mara.cbr(zavináč)centrum.cz
přispět
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
26. 9. 2011
[130]
Tak bastlím dále a vytvořil jsem složku pro upload fotek. Kdo má zájem přispět do archivu fotek cháček tak ať mi napíše na maila dám mu přístup a instrukce k nahrávání fotek přímo na moji storage, tak snad se dílo podaří :o)) jinak náhled toho co zatím šlape je tady : www.keltikadan.cz/photo vpravo nahoře je Sign, kliknout napsat: User: chatoslet, Passw: sletochat
přispět
|
| |
Strana 13/14
|