• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog

MOTOZÁBAVA

27. června
Burza Tchořovice
18. - 19. července
Motosraz Liptál 2026
1. srpna
Motosraz Borová
4. - 6. září
44. Jawáč
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Piaggio Beverly 300 S 2024 96 000Kč Praha 6
elektroskůtr Hecht Equis Blue Equis Blue 18 000Kč Bruntál
Aprilia Pegaso 650 1998 29 900Kč Smržovka

Téma: CH 23 jaro :o)  238 odpovědí

přispět

Strana 2/24
JitkaGS
19. 10. 2011
[11] Luxusní, ale krátké. Tak nějak věřím, že si budu moci poblbnout ještě tento víkend i u nás. A někdy, možná v příštím životě, i v Africe, něco podobného pořádají i v Namibii a Jižní Africe - to musí být náááádhera. Jojo, začnu šetřit. )
přispět     reagovat na JitkaGS          
Begy
21. 10. 2011
[12] Pesoušové! V neděli jsem dal 400, z toho alespoň 150 kolem Sázavy. Aź na to, že jsem to na jednom rozbahněném poli položil, dobrý. Wapka to spravila. Prostě potřebuju to cestovní enduro. Tuhle neděli do toho jdu zase. Plánuju Semily - Železný Brod po 228, pak Horská Kamenice, Tanvald, Harrachov, natankovat v Polsku a podle hranice na Kowary a Svobodu nebo Žacléř. Kdo se přidá?
přispět     reagovat na Begy          
Begy
24. 10. 2011
[13] Tady to teda fakt žije! Tak jsem přidal dalších 300 km. Super cesty, super počasí.
přispět     reagovat na Begy          
BigTwin Jirka
28. 10. 2011
[14] Jsem jel dneska s motorkou pro benzín, páč jsem ji umyl, nablejskal a chtěl jsem si to před uložením na zimu ještě dotankovat po hrdlo. Že já blbec nešel raději koukat na televizi! Když už jsem byl u benzínky, vylezlo slunce, tak že se jako ještě kousíček svezu, pak ještě trošku dál.... Byl jsem až v bavorský Železný Rudě, pak jsem to vzal ještě podle hranice až někam k Boru u Tachova a zpátky domů. Můžu znovu mejt a blejskat a až bude zase hezky, můžu jet doplnit nádrž. Bylo to krásný, vyjel jsem jen tak na lehko, bez rukavic, bez dokladů, bez TEPLÝHO spodního prádla. Jedna z nejhezčích věcí, co mě letos potkala.
přispět     reagovat na BigTwin Jirka          
Kryšpín
31. 10. 2011
[15] Tak to je supeeeer. Palec nahoru. Já jsem taky tuhle přišel v noci docela slušně nalitej, lehce jsem se omyl, převlíkl z nasmraděnejch hadrů do čistýho pyžámka a cestou do postýlky se zasekl u bílýho sexu....Byla plná dobrot....Skvělý. Akorát jsem u toho usnul a když jsem se cca po hodině probral s hlavou v lednici, tak bych teplý prádlo a helmu na hlavě taky docela ocenil....
přispět     reagovat na Kryšpín          
Miloš XJR
31. 10. 2011
[16] Teda kluci a holky, ty Vaše zážitky se stroji. To já byl v Maďarsku na festivali klobás a vína, v noci, nestřízliv vstupuje do mého pokoje mi tam vběhla čtyřnohá místní kočka. Když jsem spal, vlezla mi do postele, dostala průjem a vysrala se mi vedle hlavy na polštář. Vysvětlujte to majitelce.
přispět     reagovat na Miloš XJR          
MaraZRX1 (Chemik🐲)
31. 10. 2011
[17] Kryšpínova lednička - dobrá, u Miloškovo kočičky jsem poprskal monitor !!! :oDD
přispět     reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)          
Kaufik
25. 11. 2011
[18] Čau vy benzínoví smradi! Hlásím že jednak jsem zase mezi živejma - teď už to bude snad nafurt. Prej až do smrti. Zatím na mně ta svině nemá 8-D))). A to teď to hlavní: právě jsem dědek tuplovanej. Sice je to holka - Adéla - ale jak jsem viděl fotky, má pěkně dlouhý nohy na motorku. Asi se teď chlubím cizím peřím (nebo spíš cizím pérem). Nicméně: Hola hej, jede se dál, na plnej plyn! Síjůnachá!
přispět     reagovat na Kaufik          
Kryšpín
28. 11. 2011
[19] Gratulace a na jaře na CH to lehce zapijem, tak řekni babičce, by ti dala o nějakou stovku víc foršus...Dědku tuplovanej... :o)
přispět     reagovat na Kryšpín          
Miloš XJR
28. 11. 2011
[20] Taky velké gratulace a doufám, že už večeřela -:))))
přispět     reagovat na Miloš XJR          

Strana 2/24

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chtěl bych prosím poradit  

24.4. sem přispěl chytil500
chytil500: Vlastním BMW 1200GS LC 2014.Můžu jet rychlostí 140-150 v hod přibližně 2-3hodiny v tahu (24.4.)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Yamaha TW125 1999  

20.4. přispěl A-pok

Frizione e freni  

6.3. přispěl federico.santo-1979

Porovnání s performance  

4.3. přispěl robin.rosenberg.09

No, už je to moc let co jsem si splnil sen...  

12.1. přispěl vbok

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2026 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 9. 6. 2026 v 8:28 za 0,043 sekundy.