Strana 13/24
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
14. 5. 2012
[121]
Přijeďte do Kadaně. Já se vo vás postarám :o)) Je to ten Kemp, co bylo moje podzimní cháčko, jak jsem Vás vodil Lagunou. Teplý pokoje. V sobotu pitka se spoustou podobnejch lidí. Muzika. Prase za kilo, sněz co chceš. Já tam budu od pátku večer. Páč tam nikdo nebude vod nás tak se dá udělat naše minicháčko :o)
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
16. 5. 2012
|
Pepíno Fazer T
16. 5. 2012
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
16. 5. 2012
[124]
Apropooo , uvazoval nekdo se prijet do Kaaden zkalit? Ja jen aby se tam pak nevyrojilo patnact chackaru .... I kdyz kapacitne to nejni problem ale bude asi hlad ... ????
přispět
|
Pepíno Fazer T
17. 5. 2012
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
21. 5. 2012
[126]
Krátkej report z Kaaden: Prase se sežralo, nikdo se nepos*al aj bitka byla, bylo to dobrý, 4 sudy padly. Projeli jsme super vyjíždku, někde byl dokonce i celistvej asfalt, BMW K1200LT jsou motorky naprd, upadávaj jim zrcátka za jízdy, chceme s Filipem udělat podzimní cháčko zase u nás. Tak snad se zadaří :o) Hele když teda ta 23trojka nebyla , tak bude 23 jako prázdnej ročník a na podzim to bude 24, nebo to necháme jako, že se teprv koná 23 ale na podzim??? :oDD
přispět
|
Martin "Franky"
18. 7. 2012
|
Pablo
20. 7. 2012
[128]
Voni už jsou snad líný i číst ty dva příspěvky měsíčně  ) Dyk to píše Mara v předchozím příspěvku tohoto vlákna, že s Filipem spáchají podzimní Cháčko v Kaaden.
přispět
reagovat na Pablo
|
Martin "Franky"
20. 7. 2012
|
Miloš XJR
23. 7. 2012
[130]
Dejme podzimní CH24. Ale jarní 23 fakt nebyla? To si nikdo nepamatuje jak jsme před meditačním večírkem pozřeli skromnou, leč božskou makrobiotickou večeři, ráno cvičili jógu a pak navštívili ten dojemný útulek hendikepovaných zvířátek ? A jak jsme se pak složili na studentské stolečky pro děti z gheta a osobně jim je do Ústí zavezli a nastěhovali ? To mám zase v hlavě nasazené nějaké falešné vzpomínky.
přispět
reagovat na Miloš XJR
|
| |
Strana 13/24
|