• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog

MOTOZÁBAVA

27. června
Burza Tchořovice
18. - 19. července
Motosraz Liptál 2026
1. srpna
Motosraz Borová
4. - 6. září
44. Jawáč
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Kawasaki ER - 5 2003 35 000Kč Nová Ves
Piaggio MP3 500 HPE 2020 159 000Kč Žďár nad Sázavou
BMW F 800 GS 2008 130 000Kč Zlate Hory

Téma: CH 23 jaro :o)  238 odpovědí

přispět

Strana 13/24
MaraZRX1 (Chemik🐲)
14. 5. 2012
[121] Přijeďte do Kadaně. Já se vo vás postarám :o)) Je to ten Kemp, co bylo moje podzimní cháčko, jak jsem Vás vodil Lagunou. Teplý pokoje. V sobotu pitka se spoustou podobnejch lidí. Muzika. Prase za kilo, sněz co chceš. Já tam budu od pátku večer. Páč tam nikdo nebude vod nás tak se dá udělat naše minicháčko :o)
přispět     reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)          
MaraZRX1 (Chemik🐲)
16. 5. 2012
[122] Pitkaaaa Kadaaaaan! Jsem tam uz od patku, takze chlastuchtivi jedinci, prijedte k nam pob(l)ejt ;-) chaaaa.
Pepíno Fazer T
16. 5. 2012
[123] Cimboš jede, ladis asi taky - ještě potvrdí. Tedy 6 kusů. Začnu shánět ubytko kolem Gardy nebo tak nějak.
přispět     reagovat na Pepíno Fazer T          
MaraZRX1 (Chemik🐲)
16. 5. 2012
[124] Apropooo , uvazoval nekdo se prijet do Kaaden zkalit? Ja jen aby se tam pak nevyrojilo patnact chackaru .... I kdyz kapacitne to nejni problem ale bude asi hlad ... ????
Pepíno Fazer T
17. 5. 2012
[125] Já jo, zítra se ozvu.
přispět     reagovat na Pepíno Fazer T          
MaraZRX1 (Chemik🐲)
21. 5. 2012
[126] Krátkej report z Kaaden: Prase se sežralo, nikdo se nepos*al aj bitka byla, bylo to dobrý, 4 sudy padly. Projeli jsme super vyjíždku, někde byl dokonce i celistvej asfalt, BMW K1200LT jsou motorky naprd, upadávaj jim zrcátka za jízdy, chceme s Filipem udělat podzimní cháčko zase u nás. Tak snad se zadaří :o) Hele když teda ta 23trojka nebyla , tak bude 23 jako prázdnej ročník a na podzim to bude 24, nebo to necháme jako, že se teprv koná 23 ale na podzim??? :oDD
Martin "Franky"
18. 7. 2012
[127] Já jen kvůli orientaci - jestli už se někdo přihlásil jako pořadatel podzimního setkání?
přispět     reagovat na Martin "Franky"          
Pablo
20. 7. 2012
[128] Voni už jsou snad líný i číst ty dva příspěvky měsíčně ) Dyk to píše Mara v předchozím příspěvku tohoto vlákna, že s Filipem spáchají podzimní Cháčko v Kaaden.
přispět     reagovat na Pablo          
Martin "Franky"
20. 7. 2012
[129] To už přeci bylo / náhražka pod elektrárnou?!
přispět     reagovat na Martin "Franky"          
Miloš XJR
23. 7. 2012
[130] Dejme podzimní CH24. Ale jarní 23 fakt nebyla? To si nikdo nepamatuje jak jsme před meditačním večírkem pozřeli skromnou, leč božskou makrobiotickou večeři, ráno cvičili jógu a pak navštívili ten dojemný útulek hendikepovaných zvířátek ? A jak jsme se pak složili na studentské stolečky pro děti z gheta a osobně jim je do Ústí zavezli a nastěhovali ? To mám zase v hlavě nasazené nějaké falešné vzpomínky.
přispět     reagovat na Miloš XJR          

Strana 13/24

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Filter benzinu vymena  

9.6. sem přispěl m_sismilich
m_sismilich: Vymena, cisteni. Vyndani, vysroubovani filtru z pumpy benzinu. Jak vyndat a vycistil nebo vymenit filter (9.6.)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Chtěl bych prosím poradit  

24.4. přispěl chytil500

Yamaha TW125 1999  

20.4. přispěl A-pok

Frizione e freni  

6.3. přispěl federico.santo-1979

Porovnání s performance  

4.3. přispěl robin.rosenberg.09

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2026 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 12. 6. 2026 v 13:29 za 0,034 sekundy.