|
|
Pepíno Fazer T
19. 11. 2011
|
Pepíno Fazer T
19. 11. 2011
[3]
Ještě jsme nebyli v švajcu (až na ten kus kolem Itálie a pak Francie. Je to ale kus cesty. Jinak už jsme byli všude. Pak ještě Rumunsko - tam co jezdil Jeremy Clarkson z TopGearu.
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
Mara
20. 11. 2011
[4]
Tak presne na to jsem myslel...teda ne ta Romania,ale pomezi It, Ch. F. Tam se bude jezdit,kochat aj pit dobre,myslim;-) A tak daleko,ze bychom tam nedojeli, to taky zase neni...
přispět
reagovat na Mara
|
Mara
20. 11. 2011
[5]
Tak presne na to jsem myslel...teda ne ta Romania,ale pomezi It, Ch. F. Tam se bude jezdit,kochat aj pit dobre,myslim;-) A tak daleko,ze bychom tam nedojeli, to taky zase neni...
přispět
reagovat na Mara
|
Pepíno Fazer T
21. 11. 2011
[6]
Ni což. Začneme na tom pracovat. Když přežiju do jara, tak třeba i jo. Jen ty línou francouzskou náturu nemusím, tak nevim, co tam budu dělat
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
Mara
21. 11. 2011
[7]
No my tam nejdem dělat,ale jezdit a bydlet můžeme taky v It a do It, F a Ch vždycky na den vyjet.
přispět
reagovat na Mara
|
Zachy
18. 12. 2011
[8]
2012 to bude u mě problém, jednak H6 je z domu a prodejce LC4 mě vypek, takže garáž prázdná a pak tradiční termín 5.-6. července jsem ustoupil rodinné dovolené....
S Kojotem plánuju Rumunsko, záleží na čem pojedu a taky na Kojotovi. Do Alp se určitě ještě vrátím...
přispět
reagovat na Zachy
|
Begy
3. 1. 2012
[9]
Kdyby jste někdy nechtěli do nebo z Alp letět po dálnici. href='http://cestovani.idnes.cz/cesta-do-alp-jinak-misto-dalnicni-stvanice-5-tipu-na-krasne-zastavky-1f8-/ig_zima.aspx?c=A120102_093840_ig_zima_tom' target='blank'[odkaz]
přispět
|
| |