• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog

MOTOZÁBAVA

27. června
Burza Tchořovice
18. - 19. července
Motosraz Liptál 2026
1. srpna
Motosraz Borová
4. - 6. září
44. Jawáč
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Piaggio Beverly 300 S 2024 96 000Kč Praha 6
elektroskůtr Hecht Equis Blue Equis Blue 18 000Kč Bruntál
Aprilia Pegaso 650 1998 29 900Kč Smržovka

Téma: Vánočňák  11 odpovědí

přispět

Strana 1/2
Mara
13. 12. 2011
[1] Malý Cikán píše Ježíškovi.Milý Ježíšku, celý rok jsem byl hodný a nezlobil...Zarazí se a říká si,že Ježíšek to asi ví a škrtá.Začal znovu..milý Ježíšku, celý rok jsem se pilně učil a chodil do školy...zarazí se a znovu škrtá.Potřetí začne...milý Ježíšku, celý rok jsem nic neukradl...chvíle váhání. Znovu škrtá a papír trhá,dochází mu, že vlastně Ježíšek ví všechno, jak celý rok zlobil, kradl a nechodil do školy a že nejspíš od něho dostane asi pěkný hovno. Sklopí smutně hlavu a dlouze přemýšlí. Nakonec se sebere a jde do kostela. Když se vrátí, vytáhne z pod bundy sošku Panny Marie, postaví si ji na stůl a začne psát znovu. Milý Ježíšku, chceš-li ještě někdy vidět svou maminku...
přispět     reagovat na Mara          
Pepíno Fazer T
19. 12. 2011
[2] Tak vám všem přeju krásný vánoce. Jedu na služebky a nemusel bych to stihnout. 2012 žádný karamboly a bohatej na moto zážitky a bavte se. I za mě.
přispět     reagovat na Pepíno Fazer T          
Kojot
19. 12. 2011
[3] Na pracák v Příbrami přijde chlapík a upoutá ho volné místo "gynekologický asistent". Tak se ptá zprostředkovatelky, v čem ta práce spočívá. Ta vytáhne složku a říká: No to přijmete příslušnou pacientku, připravíte ji na vyšetření, svléknete spodní prádlo, uložíte na vyšetřovací křeslo, namydlíte rozkrok, oholíte a pak jí vetřete olej na pohlavní orgán. Plat je 34.000 Kč měsíčně, ale jestli máte zájem, musel byste do Českých Budějovic, to je odtud 70 km. Chlápek se podiví: Jo tak ta práce je v Českých Ne, ne, práce je tady v Příbrami. V Českých Budějovicích momentálně končí fronta zájemců...
přispět     reagovat na Kojot          
Kaufik
22. 12. 2011
[4] Když už tu je ten christ mess, tak na dlouhé zimní večery si pusŤte href='http://playmatehunter.com/playboys-playmate-index#char_75' target='blank'[odkaz]
přispět     reagovat na Kaufik          
Pablo
23. 12. 2011
[5] Tak krásný vánoce a pohodový příští rok bardi ) href='http://ulrych.eu/PF_2012.jpg' target='blank'[odkaz]
přispět     reagovat na Pablo          
MaraZRX1 (Chemik🐲)
23. 12. 2011
[6] Pfffffffff ... 2012?? Takjo. Štastný a veselý a v novým roce spoustu kulimetrů. Mára ZRX
přispět     reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)          
Martin "Franky"
23. 12. 2011
[7] Také my s Frankobandou se přidáváme a přejeme Vám všem úspěšné několikadenní vypnutí běžného trvalého spěchu/shonu a stresu doby. Nu a v novém roce všem zraví a prachy = statní se už nějak udělá :-DDD!!! Naviděnou jak za řidítky tak třeba i u sklenky (sodovky)!
přispět     reagovat na Martin "Franky"          
Begy
28. 12. 2011
[8] Jenom cesty se štastným koncem přeje Begy. href='http://leteckaposta.cz/676316281' target='blank'[odkaz]
přispět     reagovat na Begy          
Kojot
29. 12. 2011
[9] Nic mi to neukáže asi je něco blbě.. :oD Ale co , aspon ty cesty at jsou bezva.
přispět     reagovat na Kojot          
Begy
29. 12. 2011
[10] Nemám vlastní stránky, tak je to pouze v úložně. Měla by se ti otevřít stránka letecké pošty a tam si musíš najít soubor PF2012 a stáhnout si ho, nebo otevřít...
přispět     reagovat na Begy          

Strana 1/2

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chtěl bych prosím poradit  

24.4. sem přispěl chytil500
chytil500: Vlastním BMW 1200GS LC 2014.Můžu jet rychlostí 140-150 v hod přibližně 2-3hodiny v tahu (24.4.)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Yamaha TW125 1999  

20.4. přispěl A-pok

Frizione e freni  

6.3. přispěl federico.santo-1979

Porovnání s performance  

4.3. přispěl robin.rosenberg.09

No, už je to moc let co jsem si splnil sen...  

12.1. přispěl vbok

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2026 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 9. 6. 2026 v 8:21 za 0,049 sekundy.