Kojot
2. 1. 2012
[1]
Takže za sebe a svojí squadru Vás vítám v roce 2012. Doufejme že bude lepší a proto je potřeba se snažit. Nemělo by se odcházet od rozdělané práce a vše se snažit dokončit. Takže jsem začal od špajzky a dokončil jsem včera Becherovku, Rulandu šedou a jednu rozpitou Slivovici. Hned se mi ten pořádek lépe koukalo. Mám už zas jen plný lahve a prázdný lahve...
přispět
reagovat na Kojot
|
Pablo
2. 1. 2012
[2]
Dík, že jsi mi otevřel oči. Až teď jsem si uvědomil, jakej mám doma bordel. Tak jsem začal hned odpoledne taky uklízet. No uvidím co zvládnu. Začal jsem taky Becherem, k večeři pivko, nakonec přijde na řadu Tokai  )
přispět
reagovat na Pablo
|
Kaufik
3. 1. 2012
[3]
Vy duše hříšný, nedopitý! To já se musím vychválit: Už mám letos najeto 30 majlí! A jak na nový rok, tak po celý rok, bych moh´ letos trochu pojezdit.
přispět
reagovat na Kaufik
|
Pepíno Fazer T
31. 1. 2012
[4]
Vážení, mám tu pár věcí. Tak jednak bude letos v březnu mýmuTuňákovi 5 let a nějak už se mnou nekamarádí baterka - necméně jsem ji zatím ještě přiměl k životu a vše je na sezónu připravený - kdy a kde že to máme to jarní CH psím???? Další věc - zatím nezávazně - opět na cca 4. - 9.7. chystám Alpy. Jsou zde nějací zájemci? Letos buď východ Rakouska případně Itálie - tedy tam, kde jsme se ještě netoulali, nebo delší trasa - jih Švýcar a Francie. tak jak to vidíte pardi - varianta 2 je na delší dobu?
přispět
reagovat na Pepíno Fazer T
|
Maxik
31. 1. 2012
[5]
Baterku u sveho stale nakrapleho brouka mam letos konecne doma a poctive pravidelne nabijim :Dbr
Ja letos chystam dovolenou 14 dni po tech svatcich a chtel bych letos vyrazit mozna i na cely tyden (4.7. - 14/15.7. smer slovinsko a okolni zeme. Za me letos alpy teda asi nebudou... Planujem ject s pritulkou, tak budem tezky jak nakladak a pojedem v hodne volnem tempu
přispět
reagovat na Maxik
|
Cmara
31. 1. 2012
[7]
Maxiku, v logu jsem objevil pár chyb, když ses dnes pokoušel dostat |br| do textu.
Už by to mělo být povoleno. Omlouvám se za problémy!
|
Pepíno Fazer T
31. 1. 2012
|
Pepíno Fazer T
7. 2. 2012
[8]
Tušíte někdo, proč mi už několik dnů nejde tady vytvořit nový vlákno i když jsem přihlášenej? Do řiti!
přispět
|
| |