Martin "Franky"
15. 5. 2010
[1]
Přátelé, kamarádi!
Dnes - respektive už včera spatřila světlo světa moje první dcerka Kristýnka. Obě naše ženské jsou vpořádku.
Tím pádem se ze mne stal šťastný dvojnásobý taťulda!!!
přispět
reagovat na Martin "Franky"
|
MaraZRX1 (Chemik🐲)
15. 5. 2010
[2]
Ty voe tady se s holkama ějak roztrh pytel ( něčí ) :o)) No tak si stoupni do fronty na členství v klubu .... další, prosím? :o)) Gratulejšn, mladej už se těší, právě mě plácá po zádech, že bude z čeho vybírat :o))) jo jinak , včera jsem ho načapal, že vydoloval z nočního stolku krabku primerosek a nechtěl si to nechat sebrat, holomek :o)) to mi na ně chodí teda brzo :o))
přispět
reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)
|
Mara
15. 5. 2010
[3]
Franky, gratec. Už se příští týden těším na tu panákovou smršť od novopečených tatínků. A ty si Máro lépe schovávej své věci, aby synek nepřišel po těch šprckách i na travičku. Tu by si asi odebrat nenechal ani násilím;-)
přispět
reagovat na Mara
|
BigTwin Jirka
15. 5. 2010
|
horal
15. 5. 2010
[5]
Taky vše nej, ať roste a krásní abys měl taky co dělat až ji bude 15 a kolem baráku se ti budou rojit píchači.
přispět
reagovat na horal
|
|
|
|
|
Kryšpín
18. 5. 2010
[8]
No, Franky, začíná Ti diskotéka. Já jsem minulý pondělí přivezl holku z porodnice a ve čtvrtek odvezl kluka do nemocnice (vlastně na to samý místo). Víkend ve špitále střídavě s babičkou, nějaký to zásobování a lítání. Včera nás zaplať Pán Bůh pustili, ještě jsem stihnul zajet s holkou na ortopedii na kontrolu kyčlí. Takže trasu nemocnice a zpět mám z aposlední dny namáklou i poslepu. Je to hodně o logistice, jak bude fungovat logistika, tak to jde přežít. Ale protí jednomu dítěti je to trochu hoňka. Na CHčku se ožerte i za mě, já nějak poslední dobou nestíhám.... :)
přispět
reagovat na Kryšpín
|
|
|
| |