• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog

MOTOZÁBAVA

27. června
Burza Tchořovice
18. - 19. července
Motosraz Liptál 2026
1. srpna
Motosraz Borová
4. - 6. září
44. Jawáč
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Piaggio Beverly 300 S 2024 96 000Kč Praha 6
elektroskůtr Hecht Equis Blue Equis Blue 18 000Kč Bruntál
Aprilia Pegaso 650 1998 29 900Kč Smržovka

Téma: Chatoslety ..........  70 odpovědí

zastřešující téma pro Cháčka a všechno vokolo ....
    přispět

Strana 1/8
MaraZRX1 (Chemik🐲)
5. 8. 2010
[1] Zdar borci. Takže, kdože to říkal že bude dělat další cháčko?? Milošů ?? ....Potřebuju si pomaloučku vytvořit uvěřitelnou story pro manjelku .... :oDD
přispět     reagovat na MaraZRX1 (Chemik🐲)          
Kojot
5. 8. 2010
[2] Ty si fiškus .. :)
přispět     reagovat na Kojot          
Kryšpín
6. 8. 2010
[3] Že by Miloš zorganizoval už asi 4 CHčko? To by měl ale dostat medaili "vzorný organizátor" :). Co medaili, dal bych mu řád :))))))
přispět     reagovat na Kryšpín          
mik@gsx600f
6. 8. 2010
[4] Tipy na pěkné silnice: href='http://www.xixao.cz/motomapa.gif' target='blank'[odkaz]
přispět     reagovat na mik@gsx600f          
Miloš XJR
9. 8. 2010
[6] Dobrá mapa, je tam i část toho co bychom jeli.

Miloš XJR
9. 8. 2010
[5] S tím tak na půl počítám, nevím jestli je na mě řada. Abych třeba nepředběhl pana Kryšpína -))). Téma jeskyně, Výpustek a podobně. Okolí Blanska nad Brnem, cca 30 km od dálnice D1. Potíž je s termínem, určili jsme nějaké pevné ale nemohu to dohledat. Vyhovující termín by byl 24-26.9.2010. Před nemůžu. Navrhujte, hlašte se, ať víme účast. Pokud bych to organizoval, není problém, Mara a Strečmen mi pomůžou, tak do 8 dnů musímě vědět na čem jsme.
přispět     reagovat na Miloš XJR          
Kryšpín
9. 8. 2010
[7] No, já jsem zatím organizoval pouze jedno CHčko (mimochodem taky jeskynní), Jirka B-Twin málem umrznul (a asi nejen on, ono aby na konci května napadlo 20 cm sněhu není asi úplně standard), tak si myslím, že další CHčko mi bude dovoleno, až se potvrdí to globální oteplení :))))))) Takže jsi mě už v organizaci této bohulibé akce několikrát předběhl, ještě jednou to určitě přežiju :). Konec září je ideální termín, musím po vzoru MáryZXR vymyslet nějaký důvod, abych se mohl vytratit z idylky rodinného kruhu. Každopádně si to píšu do kalendáře a začnu s připravami na útěk :))))))
přispět     reagovat na Kryšpín          
horal
9. 8. 2010
[8] No pro mě toto datum není problém.
přispět     reagovat na horal          
Martin "Franky"
10. 8. 2010
[9] Zdar bando! Také se mi kupodivu datum s ničím nekříží. Že bych letos prvně vytáhl s svezl se také nějakou jinou motorku - než-li kostitřas - a dvezl se také pod 10 000 ot/min.;D?! Trochu jsem se do toho závodění letos opřel=ve čtvrtek to byl Slovakia ring v seriálu Cupových závodů s DA-Racing. Tady 2 závody před koncem výrazně bodově vedu (5:5=5x závod a 5x vítězství). Druhý seriál Moto Travel končí tento čtvrtek závodem v Mostě. V tuto chvíli jsem na druhém místě se ztrátou 4 bodů na Slováka Milana Murgaše. Pokud dojedu první a on druhý stanu se vítězem také tohoto seriálu. "Život holt začíná ve 40-jak říkával Jack Brabham";D!!!
přispět     reagovat na Martin "Franky"          
Miloš XJR
10. 8. 2010
[10] Oukej bójs an géls, jdeme na to, hlašte se rukama nohama. Bude sranda.
přispět     reagovat na Miloš XJR          

Strana 1/8

Vložení příspěvku
Text příspěvku

Nick:
Heslo:

Nový uživatel

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chtěl bych prosím poradit  

24.4. sem přispěl chytil500
chytil500: Vlastním BMW 1200GS LC 2014.Můžu jet rychlostí 140-150 v hod přibližně 2-3hodiny v tahu (24.4.)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Yamaha TW125 1999  

20.4. přispěl A-pok

Frizione e freni  

6.3. přispěl federico.santo-1979

Porovnání s performance  

4.3. přispěl robin.rosenberg.09

No, už je to moc let co jsem si splnil sen...  

12.1. přispěl vbok

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2026 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 9. 6. 2026 v 11:39 za 0,056 sekundy.