• Bikes.cz
  • Motobazar.eu
  • Motozabava.cz
  • MotoLife.cz
Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog Otevřená encyklopedie motocyklů - motokatalog

MOTOZÁBAVA

27. června
Burza Tchořovice
18. - 19. července
Motosraz Liptál 2026
1. srpna
Motosraz Borová
4. - 6. září
44. Jawáč
Přihlášení do webuzavřít
Uživatel: *
Heslo: *
Přihlásit

Nový uživatel
Zapomenuté heslo

Přihlášení přes Facebook fb login
  • DOMŮ
  • KATALOG
  • MANUÁLY
  • BAZAR
  • PORADNA
  • DISKUZE
KATEGORIE
Skip Navigation Links.
Cestování
Chatoslet
Motorky
PŘIHLÁŠENÍ
Přihlášení

MOTOBAZAR.EU
inzeráty moto

Piaggio Beverly 300 S 2024 96 000Kč Praha 6
elektroskůtr Hecht Equis Blue Equis Blue 18 000Kč Bruntál
Aprilia Pegaso 650 1998 29 900Kč Smržovka

Téma: Mariazell kratky vylet  14 odpovědí

přispět

Strana 1/2
Maxik
11. 8. 2010
[1] Kdyby mel nekdo zajem pridat se. http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=93239&fid=58 Zatim jsem sam a dost zalezi na pocasi (zatim podle predpovedi nic moc....) Za hezkeho pocasi jedu i sam
přispět     reagovat na Maxik          
Pepíno Fazer T
11. 8. 2010
[2] Docela bych i jel, ale spíš jen víkend. To pondělí a úterý je na moje podovolenkový vytížení už moc. Jinak na motorkářích pěkně kecáš. Naposled v Alpách jsi lítal po těch kopcích jako kanec a tady tvrdíš že jako "přijatelně"
přispět     reagovat na Pepíno Fazer T          
Maxik
11. 8. 2010
[3] Pockej, vzdyt si mi vzdycky ujel, tak jsem zas tak hrozne nejel ne? ;) Vikend bych byl taky radsi, ale ty mam dost plny :/ ... no kdyz mi to nevyjde, tak neco vyberem vhodnyho pro vic lidi (to muzem i tak). Ubytko je tam co jsem zatim nasel do 20E se snidani.
Pepíno Fazer T
11. 8. 2010
[4] Houby ujel, z Itálie na Glock si jel jak čuně a furt jsme jeli spolu. Nevěřte mu od tý doby co sedlá 800 tak jezdí jak kaňour.
Kojot
12. 8. 2010
[5] Takže tímto tu máme už dva "kance". A ještě jezděj spolu, tak to se máme na co těšit... :)
přispět     reagovat na Kojot          
Pepíno Fazer T
12. 8. 2010
[6] Tak za sebe musím říct, že časově i počasově bych to viděl na víkend 21. a 22. + možná pátek či pondělí. Tak kdyby se našel někdo další, dejte vědět, třeba to dopadne. Mám pocit, že by jel i Cimboš a Ladis co s náma byl teď naposled.
Maxik
12. 8. 2010
[8] Ja mam volny dalsi vikend az 11-12. zari. Jedine ted muzu ject ne-ut (az na to ze maj padat trakare :/). Pripadne bych si s vama nekde zakancil az nekdy v zari :)

Pepíno Fazer T
12. 8. 2010
[7] Nazval bych to výletem kanců.
Mara
16. 8. 2010
[9] Tak nějak na září jsme se i letos v Alpách domlouvali, že jo?
přispět     reagovat na Mara          
Maxik
16. 8. 2010
[10] Tak jsem okoli Mariazellu lehce prokanil, je sakra znat ze tam jsou male kopce. Moc pas jako takovych tam neni, spis udolni klikatice. Nasel jsem dve pasa (kolem 1000-1100m.n.m.) Kvalita silnic velmi rozlicna. Od perfektnich asfalticku po ceske tankodromy... na jednom kopci byl asfalt dokonce opravovan ceskymi silnicari (tuny sterku vsude)... ale na dva dny brouseni gum by se tam nejspis i dalo najit trasy (projezdeno cca 800km). Moje zanovni gumy jsem tam skoro nechal, snad nebudu muset do zari prezouvat :D

Strana 1/2

Vložení příspěvku
Text příspěvku

Nick:
Heslo:

Nový uživatel

POSLEDNÍ DISKUTOVANÉ TÉMA

Chtěl bych prosím poradit  

24.4. sem přispěl chytil500
chytil500: Vlastním BMW 1200GS LC 2014.Můžu jet rychlostí 140-150 v hod přibližně 2-3hodiny v tahu (24.4.)
Odpovědět

DALŠÍ DISKUTOVANÁ TÉMATA

Yamaha TW125 1999  

20.4. přispěl A-pok

Frizione e freni  

6.3. přispěl federico.santo-1979

Porovnání s performance  

4.3. přispěl robin.rosenberg.09

No, už je to moc let co jsem si splnil sen...  

12.1. přispěl vbok

Podmínky zpracování osobních údajů • Podmínky zpracování cookies
© 2008 - 2026 Bikes Media s.r.o. - publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu zakázáno.
.
Vygenerováno 9. 6. 2026 v 11:38 za 0,051 sekundy.